Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Γιατί δεν μπορούν τα τηλέφωνα κυττάρων να αντικαταστήσουν τις κάμερες σωμάτων;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Γιατί δεν μπορούν τα τηλέφωνα κυττάρων να αντικαταστήσουν τις κάμερες σωμάτων;

2022-02-15

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Γιατί δεν μπορούν τα τηλέφωνα κυττάρων να αντικαταστήσουν τις κάμερες σωμάτων;

Αν και η λειτουργία του κινητού τηλεφώνου είναι ισχυρότερη από αυτή της κάμερας σώματος αστυνομίας, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη κάμερα σώματος αστυνομίας. Γιατί; Επειδή οι λειτουργίες της κάμερας σώματος αστυνομίας περιλαμβάνουν γενικά τη φωτογραφία, τηλεοπτική καταγραφή, ακουστική καταγραφή, το κ.λπ., αυτό φαίνεται συνηθισμένο, αλλά έχει επίσης μια πολύ σημαντική λειτουργία, δηλ., αυτό δεν μπορεί να εκδώσει και να αλλάξει τις καταγραμμένες εικόνες, και δεν μπορεί να διαγράψει το βίντεο και ο ήχος, στοιχεία εικόνων μπορεί εντελώς να διατηρήσει το επιτόπιο στοιχείο, που είναι όχι μόνο ένα είδος προστασίας για τους ανθρώπους, αλλά και έχει ορισμένους περιορισμούς στο προσωπικό επιβολής νόμου, έτσι μπορεί να γίνει ένα σημαντικό έγγραφο στοιχείων για την επίλυση των διαφωνιών επιβολής νόμου. Επιπλέον, τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου χρησιμοποιούνται για να συλλέξουν και να καταγράψουν τις επιτόπιες καταστάσεις, και υπάρχουν διάφορα περιβάλλοντα επιβολής νόμου. Οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου είναι επιρρεπείς σε προσκρούσεις στο στάδιο της επιβολής νόμου, και το επίπεδο προστασίας οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου πρέπει να είναι αρκετά υψηλό να είναι σε θέση να προσαρμοστεί στα διάφορα σκληρά περιβάλλοντα.

 

Η κάμερα sop-15, που σώματος αστυνομίας ενσωματώνει μια συσκευή φωνητικής ηχογράφησης, μια υψηλής ευκρίνειας ψηφιακή κάμερα, και μια ψηφιακή κάμερα, μπορεί να βοηθήσει τους αξιωματούχους επιβολής νόμου να καταγράψουν τη σκηνή κατά τρόπο έγκαιρο και κατάλληλο, και να παρέχει τα αποτελεσματικά στοιχεία για την ανίχνευση και την αναθεώρηση των περιπτώσεων. Το επίπεδο προστασίας φθάνει σε IP67, που έχει την καλή προστασία, την αντι-πτώση και την αδιάβροχη απόδοση, μπορεί να αντισταθεί τους μεγάλους εξωτερικούς κλονισμούς, 10m έξοχη νυχτερινή όραση, και μια ενιαία μπαταρία 3200mah μπορεί να καταγράψει συνεχώς για 10h.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.