Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Ποια είναι η λειτουργία του προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ των καμερών σωμάτων;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Ποια είναι η λειτουργία του προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ των καμερών σωμάτων;

2021-08-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποια είναι η λειτουργία του προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ των καμερών σωμάτων;

Οι κάμερες σωμάτων όχι μόνο εξασφαλίζουν ολόκληρο το αρχείο της διαδικασίας επιβολής νόμου, αλλά και μπορούν να διατάξουν και να αποστείλουν ακριβώς και γρήγορα. Μπορεί επίσης να είναι σαφές για τα βασικά και δύσκολα σημεία της αστικών διαχείρισης και της επιβολής νόμου κάτω από την αρμοδιότητά του, και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην πληροφορικοποίηση της αστικής διαχείρισης. Αυτή τη στιγμή, οι περισσότερες κάμερες σωμάτων έχουν την ενσωματωμένη ενότητα ΠΣΤ με τη λειτουργία προσδιορισμού θέσης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταγράψει τη θέση του προσωπικού επιβολής νόμου σε πραγματικό - χρόνος.

 

Η ενσωματωμένη ενότητα προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ σε ISHOOP sop-18 μπορεί να στείλει τις πληροφορίες θέσης στο κέντρο ελέγχων στον πραγματικό - χρόνος μέσω του κινητού δικτύου, να επιδείξει τη συγκεκριμένη θέση του εξοπλισμού στον ηλεκτρονικό χάρτη της πλατφόρμας, να δει την απασχολημένη κατάσταση του προσωπικού επιβολής νόμου σε πραγματικό - χρόνο, και να επεκτείνει γρήγορα να περιβάλει το προσωπικό επιβολής νόμου σύμφωνα με το περιβάλλον επιβολής νόμου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.