Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Τι γίνεται αν η κάμερα Body συνεχίζει να δυσλειτουργεί; Μην πανικοβάλλεστε, δείτε πρώτα αυτούς τους τρόπους για να αποφύγετε λάθη
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Τι γίνεται αν η κάμερα Body συνεχίζει να δυσλειτουργεί; Μην πανικοβάλλεστε, δείτε πρώτα αυτούς τους τρόπους για να αποφύγετε λάθη

2022-12-02

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τι γίνεται αν η κάμερα Body συνεχίζει να δυσλειτουργεί; Μην πανικοβάλλεστε, δείτε πρώτα αυτούς τους τρόπους για να αποφύγετε λάθη

Τώρα κάθε είδους έργο επιβολής του νόμου έχει εισέλθει σε κατάσταση υπερφόρτωσης.Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου ή ο καλός συνεργάτης του προσωπικού λειτουργίας υψηλού φορτίου - Φθαρμένη κάμερα, θα πρέπει επίσης να ανοίξουν τη λειτουργία υψηλής ταχύτητας.

 

Το μηχάνημα θα πάει στραβά και υπό υψηλό φορτίο.Ως αποτέλεσμα, η κάμερα Body πάντα σπάει την κρίσιμη στιγμή, έγινε επίσης ο κανόνας.

 

Βλάβη 1: καύση μηχανής

Ειδική απόδοση: δεν είναι δυνατή η εκκίνηση

Αιτία: Η υπερφόρτιση προκαλεί καύση του τσιπ ή της μητρικής πλακέτας

Πώς να αποφύγετε: Για να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση, πρέπει να επιλέξετε έναν ειδικό φορτιστή, τον καλύτερο στη σταθερή τάση φόρτισης τροφοδοσίας?Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φόρτιση αυτοκινήτου, πρέπει επίσης να επιλέξετε τη σωστή ένταση ρεύματος.

 

Σφάλμα 2: Σφάλμα μορφοποίησης

Συγκεκριμένες επιδόσεις: μη εκκίνηση/μην αποθήκευση/μαύρη οθόνη/σύγκρουση

Αιτία: Η λειτουργία μορφοποίησης δεν έχει επιλεγεί σωστά

Τρόπος αποφυγής: Ενεργοποιήστε τη συσκευή όταν χρειάζεται να διαμορφωθεί.Κοιτάξτε το μοντέλο της μητρικής πλακέτας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε το διαμορφωμένο σύστημα και τη μονάδα διανομής με βάση το μοντέλο και τη μνήμη.

 

Σφάλμα 3: Η θύρα USB είναι κατεστραμμένη

Ειδική απόδοση: Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον υπολογιστή/μη φόρτιση

Αιτία: Ζημιά που προκαλείται από αντίστροφη εισαγωγή ή υπερβολική δύναμη

Τρόπος αποφυγής: Κοιτάξτε την κατεύθυνση κατά τη σύνδεση και εισάγετε τη γραμμή δεδομένων κάθετα και προσπαθήστε να αποφύγετε την κάμψη κατά τη σύνδεση.

 

Σφάλμα 4: Η θύρα της μπαταρίας είναι κατεστραμμένη

Ειδική απόδοση: χωρίς εκκίνηση/χωρίς χρέωση

Αιτία: Η θύρα της μπαταρίας δεν έχει συνδεθεί σωστά

Πώς να το αποφύγετε: Όταν συνδέετε την μπαταρία, ελέγξτε την κατεύθυνση της θύρας της μπαταρίας.

 

Σφάλμα 5: Διόγκωση μπαταρίας και πρόσθετη ζημιά

Ειδική απόδοση: η τροφοδοσία δεν είναι ανθεκτική ή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί

Αιτία: Κατάσταση χαμηλής θερμοκρασίας, άμεση φόρτιση

Πώς να το αποφύγετε: Αυτό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο στα βόρεια λόγω της μεγάλης διαφοράς θερμοκρασίας έξω.Εάν η μπαταρία φορτιστεί αμέσως μετά την επιστροφή στο δωμάτιο, η χωρητική δραστηριότητα θα μειωθεί και ακόμη και η κρυστάλλωση του ηλεκτρολύτη θα προκαλέσει διόγκωση του κελύφους της μπαταρίας, η οποία θα επηρεάσει σοβαρά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το επίπεδο ισχύος.Ακόμη και μετά την επέκταση, θα πιέσει τη μητρική πλακέτα και θα προκαλέσει άλλες ζημιές στο υλικό, αυξάνοντας το κόστος συντήρησης.Για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα, αφήστε το στο δωμάτιο για μισή ώρα πριν το φορτίσετε.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.