Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Χρησιμοποίηση των υψηλής ευκρίνειας καμερών σωμάτων για να βελτιώσει τη επίβλεψη πόλεων
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Χρησιμοποίηση των υψηλής ευκρίνειας καμερών σωμάτων για να βελτιώσει τη επίβλεψη πόλεων

2022-10-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Χρησιμοποίηση των υψηλής ευκρίνειας καμερών σωμάτων για να βελτιώσει τη επίβλεψη πόλεων

Προκειμένου να βελτιωθεί αποτελεσματικά το επίπεδο επίβλεψης αγοράς και επιβολής νόμου και να ενισχυθεί η αξιοπιστία της επιβολής νόμου, πρόσφατα, το γραφείο επίβλεψης και διοίκησης αγοράς μιας περιοχής σε Shaanxi έχει εξοπλίσει ομοιόμορφα τα επιτόπια όργανα καταγραφής εργασίας για τα γενικά τμήματα επιβολής και επίβλεψης νόμου για να προωθήσει περαιτέρω την επαγγελματικοποίηση, την τυποποίηση και τη νομιμοποίηση της εργασίας επίβλεψης αγοράς.

 

Το επιτόπιο όργανο καταγραφής εργασίας που εξοπλίζεται από το δημοτικό γραφείο επίβλεψης της επαρχίας Shaanxi μπορεί να εκτελέσει τη δυναμική και στατική ακουστική και τηλεοπτική καταγραφή της σκηνής επιβολής νόμου. Ενσωματώνει τις λειτουργίες όπως ο προσδιορισμός θέσης ΠΣΤ, το ενσωματωμένο υπέρυθρο φως, ο παντός καιρού πυροβολισμός, και η επιτόπια αναπαραγωγή ήχου. Έχει τα χαρακτηριστικά της φορητότητας, της εύκολης λειτουργίας, του υψηλού εικονοκυττάρου, της μεγάλης περιεκτικότητας, κ.λπ. Το συλλήφθείτ στοιχείο εικόνας έχει έναν χρονικό κώδικα. Όταν οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου το φορούν στο epaulet, μπορεί ψηφιακά να καταγράψει τη διαδικασία επιβολής νόμου κατά τρόπο έγκαιρο, περιεκτικό και ακριβή. Ο «τριπλός» ρόλος της προστασίας των νόμιμων δικαιωμάτων και των συμφερόντων των αξιωματούχων επιβολής νόμου και των κομμάτων και της βελτίωσης της ποιότητας της επιβολής νόμου.

 

Οι ηγέτες του δημοτικού γραφείου επίβλεψης Shaanxi δήλωσαν ότι το το γραφείο επίβλεψης και διοίκησης αγοράς θα πρέπει να επιτρέψει το επιτόπιο όργανο καταγραφής εργασίας κατά αποδοχή των καταγγελιών, την έρευνα και το λήψη των στοιχείων, βγαίνοντας για την επιβολή νόμου, και μεσολαβώντας τις καταναλωτικές διαφωνίες. Πάρτε τις φωτογραφίες και άλλες λειτουργίες, συλλέξτε τα στοιχεία, αποκαταστήστε τη σκηνή της επιβολής νόμου, μειώστε τους κινδύνους επιβολής νόμου, εξασφαλίστε δίκαιη και διαφανή επιβολή νόμου, και καταστήστε την εργασία επιβολής νόμου περισσότερο αναγνωρισμένη από τις μάζες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.