Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου κυκλοφορίας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου κυκλοφορίας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου

2021-07-02

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου κυκλοφορίας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου

Πρόσφατα, η δημοτική ομάδα επιβολής νόμου κυκλοφορίας έχει εξοπλίσει διάφορα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου για το προσωπικό επιβολής νόμου πρώτης γραμμής σε 16 σταθμούς σε επίπεδο βάσης, και τη διευθυνμένη επιτόπια κατάρτιση στη χρήση και τη διαχείριση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου και των τερματικών σταθμών συλλογής. Αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό πρώτης γραμμής επιβολής νόμου κυκλοφορίας Ningbo έχει αρχίσει να εξοπλίζεται πλήρως με τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου, αυτό και σύγχρονος νέος εξοπλισμός!

Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου διανεμημένο αυτή τη φορά είναι ένας επιτόπιος εξοπλισμός ιατροδικαστικών επιβολής νόμου που ενσωματώνει την τηλεοπτική καταγραφή, τη φωτογράφιση, την ακουστική καταγραφή, την παραγωγή στοιχείων και άλλες λειτουργίες. Η συσκευή είναι συμπαγής και κατάλληλη, και έχει τα χαρακτηριστικά υψηλής ευκρίνειας, νυχτερινή όραση, εξαιρετικά-μακριά τηλεοπτική καταγραφή, προστασία δεδομένων, κ.λπ., που μπορούν αντικειμενικά, ειλικρινά, αρκετά και ακριβώς να καταγράψουν ολόκληρη τη διαδικασία της επιβολής νόμου, και μπορούν έγκαιρος να καθορίσουν τα στοιχεία για τη επίβλεψη και την επιθεώρηση.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η τυποποιημένη διαχείριση, ο αριθμός ταυτότητας κάθε οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου αντιστοιχεί στο όνομα του μέλους ομάδας επιβολής νόμου. Το μέλος ομάδας επιβολής νόμου δεν μπορεί να διαγράψει το καταγραμμένο περιεχόμενο. Όλοι το βίντεο και ο ήχος επιβολής νόμου

θα σταλεί στην έδρα της ομάδας επιβολής νόμου. Τα μέλη ομάδας επιβολής νόμου πρώτης γραμμής θα πραγματοποιήσουν βαθμιαία τον τρόπο επιβολής νόμου «ενός ατόμου, πλήρους τηλεοπτικής καταγραφής, και ακριβούς επίβλεψης».

Η χρήση του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου είναι όχι μόνο ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα στη συλλογή των στοιχείων τιμωρίας περίπτωσης, αλλά και προάγει το προσωπικό επιβολής νόμου για να ρυθμίσει την επιβολή νόμου, που πραγματοποιεί τη διπλή επίβλεψη των παράνομων δραστηριοτήτων και των δραστηριοτήτων επιβολής νόμου, και που χαρακτηρίζει την πρόοδο της τυποποίησης και της τυποποίησης της επιβολής νόμου. Ένα νέο βήμα.

Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου της δημοτικής ομάδας επιβολής νόμου κυκλοφορίας έχουν αρχίσει διαδοχικά να χρησιμοποιούν τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου στις επιθεωρήσεις επιβολής νόμου. Σύμφωνα με ανατροφοδοτήστε από μερικά μέλη ομάδας: Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου έχει την επίδραση καλής χρήσης, σαφή αρχεία εικόνας, και είναι πολύ κατάλληλο να συλλεχθούν και να καθοριστούν τα στοιχεία. Διαδραματίζει έναν θετικό ρόλο στην πραγματοποίηση της τυποποιημένης, δίκαιης και εκπολιτισμένης επιβολής νόμου και την προστασία του προσωπικού επιβολής νόμου και των νόμιμων δικαιωμάτων και των συμφερόντων των κομμάτων.

Στο επόμενο βήμα, η δημοτική ομάδα επιβολής νόμου κυκλοφορίας θα πάρει τη χρήση και τη διαχείριση του εξοπλισμού επιβολής νόμου ως ισχυρή αφετηρία, και τακτικά την έκθεση σχετικά με τη χρήση του εξοπλισμού επιβολής νόμου, ώστε να προωθηθούν η τυποποίηση και η τυποποίηση της κατασκευής των βασικών σταθμών κυκλοφορίας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.