Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Το φορολογικό γραφείο χρησιμοποιεί πλήρως τη κάμερα σώματος για να βελτιώσει την αποδοτικότητα κατά τρόπο ανοικτό και διαφανή
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Το φορολογικό γραφείο χρησιμοποιεί πλήρως τη κάμερα σώματος για να βελτιώσει την αποδοτικότητα κατά τρόπο ανοικτό και διαφανή

2023-03-24

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το φορολογικό γραφείο χρησιμοποιεί πλήρως τη κάμερα σώματος για να βελτιώσει την αποδοτικότητα κατά τρόπο ανοικτό και διαφανή

Σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση της φορολογίας, το φορολογικό γραφείο ερευνά συνεχώς τις νέες μεθόδους και οι νέες ιδέες για τη φορολογία λειτουργούν στη νέα εποχή. Η φθορά ενός οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου μπορεί να συλλέξει και να καθορίσει τα στοιχεία κατά πρώτο λόγο κατά τη διάρκεια της επιβολής νόμου ενισχύστε την ποιοτική συνειδητοποίηση της επιβολής νόμου, και προάγετε διαφανή, τυποποιημένος και η νομική επιβολή φορολογικού νόμου, αμεροληψία, βελτιώνει συνεχώς το σύστημα επιβολής νόμου, καινοτομεί μέθοδοι επιβολής νόμου, ενισχύει τη επίβλεψη επιβολής νόμου, βελτιώστε περιεκτικά την αποδοτικότητα της επιβολής φορολογικού νόμου, αποτρέψτε τους κινδύνους επιβολής φορολογικού νόμου, και διατηρήστε αποτελεσματικά τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των φορολογούμενων και των πληρωτών αμοιβών.

 

Η ακουστική και τηλεοπτική καταγραφή της διαδικασίας φορολογικής επιθεώρησης θα βοηθήσει να φορολογήσει τους ανώτερους υπαλλήλους βελτιώνει την κατανόησή τους κανόνων επιβολής νόμου. Η κάμερα σώματος μπορεί να συλλάβει το ζωντανό βίντεο στον πραγματικό - χρόνος, να το μεταδώσει σε πραγματικό - χρόνο, να μιλήσει στον πραγματικό - χρόνος, και να καταγράψει τις λέξεις και τις πράξεις και των δύο κομμάτων σε πραγματικό - χρόνο. Αφ' ενός, εξυπηρετεί δεδομένου ότι μια προειδοποίηση στο ρόλο και των δύο κομμάτων, εποπτεύει και σταματά τη συμπεριφορά και των δύο κομμάτων, μειώνει τις διαφωνίες επιβολής νόμου αποτελεσματικά βελτιώστε την αποδοτικότητα εργασίας, αποκαταστήστε αποτελεσματικά την αλήθεια, και προστατεύστε τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα και των δύο κομμάτων.

 

Η κάμερα φορολογικού σώματος είναι μικρή και φορητή, υψηλής ευκρίνειας καταγραφή 1080P, και έχει επίσης την υπέρυθρη λειτουργία νυχτερινής όρασης, η οποία μπορεί σαφώς να πυροβολήσει και αρχείο στο χαμηλό φως IP68 βιομηχανική τρεις-απόδειξη βαθμού, αδιάβροχη, πτώση-απόδειξη, dust-proof μακριά διάρκεια ζωής μπαταρίας.

 

Ο σε πραγματικό χρόνο προσδιορισμός θέσης ΠΣΤ καμερών σώματος, η μακρινή εντολή και η αποστολή, εγγυήσεις επισημαίνουν και ανιχνεύσιμη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας επιβολής νόμου, και δημιουργούν ένα διαφανές, τυποποιημένο και τακτικό φορολογικό σύστημα για το σχηματισμό ενός αποδοτικού προτύπου επιβολής νόμου με την τυποποιημένη χρήση εξοπλισμού, καλά θεμελιωμένα αρχεία επιβολής νόμου, και η ομαλή επιχείρηση επεξεργάζεται το περιβάλλον.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.