Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Το μαγικό όπλο στα χέρια των αξιωματούχων επιβολής νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Το μαγικό όπλο στα χέρια των αξιωματούχων επιβολής νόμου

2022-07-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το μαγικό όπλο στα χέρια των αξιωματούχων επιβολής νόμου

Σήμερα, οι σωματοφυλακές έχουν γίνει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των αξιωματούχων επιβολής νόμου. Με τη συνεχή ανάπτυξη των σωματοφυλακών, οι σωματοφυλακές 4G έχουν γίνει επίσης δημοφιλείς. 4G οι σωματοφυλακές είναι ευφυέστερες και λειτουργικές βάσει των συνηθισμένων σωματοφυλακών. Ισχυρότερη, η νέα πλατφόρμα 4G μπορεί μακρινά να ελέγξει, να απαιτήσει τη βοήθεια με μια βασική, σε πραγματικό χρόνο μετάδοση εικόνας, τη γρήγορη τηλεοπτική μετάδοση, την διπλός-κάμερα και την διπλός-καταγραφή, και τον τρεις-φακό, ο οποίος πραγματοποιεί την εξομάλυνση και τη νοημοσύνη των πρακτορείων επιβολής του νόμου: ο μικρότερος έξυπνος αρρενωπός υπολογιστής αφής έχει τη λειτουργία μετάδοσης εικόνας wifi, τον προσδιορισμό θέσης ΠΣΤ και την ευφυή χρέωση, η διαδικασία επιβολής νόμου είναι πιό παρόμοια με ένα smartphone, και η αφή βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα της επιβολής νόμου και του χειρισμού περίπτωσης.

 

Το όργανο καταγραφής σωμάτων όχι μόνο προστατεύει επιβεβλημένη, αλλά και προστατεύει το enforcer. Στο στάδιο του χειρισμού της περίπτωσης, το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου μπορεί να καταγράψει όλα, να αποκαταστήσει την πραγματικότερη σκηνή επιβολής νόμου, και να κάνει τη διαδικασία επιβολής νόμου στοιχείο-βασισμένη.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.