Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου καταγράφει και προστατεύει την ασφάλεια της γραμμής σιδηροδρόμων
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου καταγράφει και προστατεύει την ασφάλεια της γραμμής σιδηροδρόμων

2023-02-10

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου καταγράφει και προστατεύει την ασφάλεια της γραμμής σιδηροδρόμων

Αποστείλετε τον ανώτερο υπάλληλο ασφάλειας σιδηροδρόμων στη γραμμή σιδηροδρόμων, μετρήστε το μετρητή και ενισχύστε subgrade για να εξασφαλίσετε την τακτική λειτουργία της διαδρομής σιδηροδρόμων Η χρήση του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου, αφ' ενός, ενισχύει την τυποποιημένη διοικητική συνειδητοποίηση της ασφάλειας γραμμών σιδηροδρόμων, αλλά και παρέχει μια ισχυρή εγγύηση για τις έκτακτες ανάγκες, και γίνεται μια σημαντική κινητήρια δύναμη για να προωθήσει την κατασκευή των ασφαλών και εκπολιτισμένων γραμμών σιδηροδρόμων.

Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα υψηλός-ευαισθησίας, ένα υψηλής ευκρίνειας βίντεο 1440P, και μια ευρεία γωνία 140 βαθμών. Η εικόνα που λαμβάνεται πεδίο είναι σαφής και το είναι ευρύ Ο ενσωματωμένος υπέρυθρος λαμπτήρας νυχτερινής όρασης επιτρέπει στο προσωπικό για να εργαστεί κανονικά σε ένα σκοτεινό περιβάλλον, υποστηρίζει H.265 κωδικοποιώντας, και αποθηκεύει περισσότερο περιεχόμενο.

Κατά εργασία, την ανώτερος υπάλληλος ασφάλειας σιδηροδρόμων πρέπει να φορέσει ένα όργανο καταγραφής επιβολής νόμου, καταγράφει ολόκληρη τη διαδικασία εργασίας σε πραγματικό - ο χρόνος, μεταδίδει το ζωντανό βίντεο σε πραγματικό - χρόνος, και μπορεί να μιλήσει στο Κέντρο Εντολών σε πραγματικό - χρόνος. Παρά τις έκτακτες ανάγκες, η μακρινή εντολή και το αποστέλλοντας προσωπικό θα πραγματοποιήσουν το σε πραγματικό χρόνο προσδιορισμό θέσης σύμφωνα με το διπλό προσδιορισμό θέσης GPS/Beidou, και θα κανονίσουν το σχετικό προσωπικό για να εξετάσουν τα προβλήματα γρήγορα.

Ολόκληρη η μηχανή είναι μικρή σε μέγεθος, φως σε βάρος, εύκολο να φέρει, εύκολο να λειτουργήσει, επαγγελματικό αδιάβροχο και dust-proof σχέδιο, με το βαθμό προστασίας του IP67, ο οποίος μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τη βροχή και τη σκόνη από την είσοδο, να εξασφαλίσει την ασφάλεια των εσωτερικών ηλεκτρονικών συσκευών, και να εξασφαλίσει κανονική χρήση στο σκληρό περιβάλλον.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.