Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Η σημασία των καμερών σώματος για τους αστυνομικούς
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Η σημασία των καμερών σώματος για τους αστυνομικούς

2022-03-21

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η σημασία των καμερών σώματος για τους αστυνομικούς

Εάν η αστυνομία πρέπει ή όχι να φορέσει τις κάμερες σωμάτων είναι ένα αιώνιο θέμα που οι επιφάνειες παράλληλα με σχεδόν κάθε αστυνομία-πολίτη αντιμετωπίζουν που το κάνει επάνω στις ειδήσεις. Το κοινό είναι συντριπτικά υπέρ της απαραίτητης χρήσης τους, πιστεύοντας τους αποτελεσματικούς στη συγκράτηση του misbehavior ανώτερων υπαλλήλων.

Μια μελέτη από το ίδρυμα Cato διαπίστωσε ότι 89 τοις εκατό Αμερικανών υποστηρίζουν έντονα τους ανώτερους υπαλλήλους που φορούν τις κάμερες σωμάτων στο καθήκον. Η υποστήριξη επεκτείνεται στις πολιτικές και δημογραφικές γραμμές, δείχνοντας ότι αυτό δεν είναι ούτε παρτιζάνος, ούτε ένα ζήτημα generational.

Πέρα από τη δημόσια προτίμηση, εν τούτοις, υπάρχουν ακόμα πολλά εμφανή οφέλη για τους αστυνομικούς για να φορέσουν τις κάμερες σωμάτων ενώ στο καθήκον.

5 αστυνομικοί οφελών καμερών σώματος τρόπων

Σε μια εποχή της αυξανόμενης δυσπιστίας των αριθμών αρχής γενικά, η κοινή γνώμη βλέπει τις κάμερες σωμάτων ως σύστημα της υπευθυνότητας. Εντούτοις,

οι κάμερες σωμάτων έχουν διάφορα σημαντικά πλεονεκτήματα για τους αστυνομικούς που παίρνουν συχνά αγνοημένοι. Αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

1. Αυξανόμενη ασφάλεια ανώτερων υπαλλήλων

Κάθε μέρα, οι αστυνομικοί αναλαμβάνουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη εργασία με πολλούς επαγγελματικούς κινδύνους που είναι μοναδικοί στη γραμμή εργασίας τους. Συχνά, οι ανώτεροι υπάλληλοι καλούνται για να εξετάσουν τις καταστάσεις με τα βίαια, συχνά απρόβλεπτα άτομα. Τραγικά, οι ανώτεροι υπάλληλοι μπορούν και παίρνουν σκοτωμένοι ή τραυματισμένοι στη γραμμή καθήκοντος.

Αν και οι κάμερες σωμάτων δεν επηρεάζουν απαραιτήτως τη συμπεριφορά αστυνομίας κάτω από την απειλή, η έρευνα δείχνει ότι βελτιώνουν την ασφάλεια ανώτερων υπαλλήλων. Όταν τα άτομα ξέρουν ή θεωρούν καταγράφονται, ερευνητικές υποστηρίξεις η παρατήρηση ότι οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να συμπεριφερθούν λιγότερο επιθετικά από εάν δεν καταγράφονται ή δεν ξέρουν ότι είναι.

2. Αυξανόμενη δημόσια εμπιστοσύνη στην αστυνόμευση

Το ίδρυμα Cato δείχνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία Αμερικανών υποστηρίζει την υποχρεωτική χρήση των καμερών σωμάτων από τους αστυνομικούς, με περίπου 53 τοις εκατό «έντονα» υπέρ τους. Οι κάμερες σώματος βλέπουν πρώτιστα ως ένας τρόπος να εμπνεύσει η υπευθυνότητα στις αστυνομικές δυνάμεις γύρω από τη χώρα.

Τέτοιες ορατές επιδείξεις της διαφάνειας έχουν επιπτώσεις στη δημόσιες αντίληψη και την εμπιστοσύνη των αστυνομικών. Αν και δεν εξετάζουν singlehandedly τις προκλήσεις της αστυνόμευσης ενός πληθυσμού, η υιοθέτηση των καμερών σωμάτων, τις περισσότερες φορές, χρησιμεύει ως ένα πρώτο βήμα στην ανάπτυξη των καλύτερων σχέσεων με μια κοινότητα.

3. Το μήκος σε πόδηα καμερών σώματος είναι μεγάλο για την κατάρτιση

Τα πραγματικά παραδείγματα είναι το αποτελεσματικότερο υλικό κατάρτισης για καθένα σε μια υψηλός-πίεση, εργασία υψηλός-πασσάλων με τη σημαντική ευθύνη. Οι σύγχρονες κάμερες σωμάτων περιλαμβάνουν συχνά τον ήχο, που κάνει τους τις πολύτιμες προσθήκες στα επιμορφωτικά προγράμματα για τους αστυνομικούς. Με τη μελέτη ποιου πεπειραμένοι ανώτεροι υπάλληλοι διόρθωσαν ή λανθασμένος σε μια ιδιαίτερη περίπτωση, οι νέοι ανώτεροι υπάλληλοι μπορούν να επιταχύνουν την κατάρτισή τους με τη διανοητική πρόβα να κατεβούν από στο δεξί πόδι.

Οι τηλεοπτικές συσκευές αστυνομίας όπως το διαιτητή της Panasonic προσφέρουν την ασύγκριτη ποιότητα εικόνας, μια 70 βαθμός ευρεία άποψη γωνίας, και την ενίσχυση μέχρι 220x. Αυτός το καθιστά ευκολότερο από πάντα για τις αστυνομικές δυνάμεις για να συλλέξει το βίντεο για να βελτιώσει την ποιότητα της κατάρτισης που προσφέρουν τους νεοσυλλέκτους.

4. Ανασκευάστε τις αδικαιολόγητες καταγγελίες

Κατά μέσο όρο, η αστυνομία περίπου 8.500 υπάλληλος-λιγότεροι από 10 τοις εκατό της περισσότερης αστυνομίας δύναμη-ερευνάται για την κακή μεταχείριση κάθε χρόνο. Κατά την τελευταία δεκαετία, περίπου 30.000 ανώτεροι υπάλληλοι ήταν – πολύ περισσότεροι έχουν καθαριστεί των αδικιών με έναν σημαντικό αριθμό εκείνων των καταγγελιών που κρίνονται αδικαιολόγητων. Οι κατηγορίες της κακής μεταχείρισης αστυνομίας έχουν συνεχίσει να θέτουν ένα σοβαρό πρόβλημα, ειδικά όταν είναι το αποτέλεσμα των παρανοήσεων ή τα μέλη της κοινότητας τις πλαστογραφούν.

Μια μελέτη που βρέθηκε από το κέντρο UNLV για την πολιτική εγκλήματος και δικαιοσύνης διαπίστωσε ότι η φθορά των καμερών σωμάτων μπορεί να μειώσει τις καταγγελίες κακής μεταχείρισης από επάνω

σε 30 τοις εκατό.

5. Μειωμένος χρόνος γραφικής εργασίας για τους ανώτερους υπαλλήλους

Πέρα από τα πλεονεκτήματα στον τομέα, οι κάμερες σωμάτων είναι χρήσιμες σε ένα πρακτικό επίπεδο. Οι συσκευές όπως το διαιτητή ενσωματώνουν με σε άλλα εργαλεία ανώτερων υπαλλήλων της Panasonic, συμπεριλαμβανομένου Toughbooks. Με αυτές τις εξαιρετικά-τραχιές συσκευές που σχεδιάζονται για τη ζωή στον τομέα, οι ανώτεροι υπάλληλοι εξουσιοδοτούνται για να φορτώσουν το μήκος σε πόδηα για να το συνδέσουν αβίαστα με ένα αρχείο περίπτωσης. Θα ξοδεψουν το λιγότερο χρόνο που δακτυλογραφούν και που παίζουν βιολί με τη γραφική εργασία και περισσότερο χρόνο που εξυπηρετεί την κοινότητά τους.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.