Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Επιβολή νόμου ηλιοφάνειας
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Επιβολή νόμου ηλιοφάνειας

2021-05-20

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επιβολή νόμου ηλιοφάνειας

Αυτή τη στιγμή, η έξυπνη κάμερα σώματος 4G έχει γίνει ένας αναπόφευκτος εξοπλισμός εξοπλισμός εργασίας και επιβολή νόμου στη διαδικασία επιβολής νόμου. Το γενικό όργανο καταγραφής επιβολής νόμου ήταν ανίκανο βαθμιαία να συμβαδίσει με το ρυθμό της εποχής επιβολής νόμου. Η έξυπνη κάμερα σώματος 4G είναι εξοπλισμένη με την ισχυρές διαμόρφωση υλικού και την υποστήριξη πλατφορμών. Έχει τα χαρακτηριστικά του μακριού χρόνου αναμονής, της δυνατής υγιούς, υψηλής ευκρίνειας ποιότητας εικόνων, εύκολων να φέρουν, κ.λπ., και είναι πιό προσαρμόσιμο για να απασχοληθεί στο εργασιακό περιβάλλον και οι μέθοδοι εργασίας προσωπικού ή προσωπικού επιβολής νόμου υποστηρίζονται με μια ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων, η οποία επεξεργάζεται αποτελεσματικά τα στοιχεία και πραγματοποιεί το σε πραγματικό χρόνο συντονισμό εντολής, ο οποίος είναι καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες και έχει τα σημαντικά αποτελέσματα.

 

Από την άποψη της εντολής και της αποστολής υπηρεσιών, η ευφυής κάμερα σώματος 4G πραγματοποιεί την ολοκλήρωση της φωνής ζεύξεων και του σε πραγματικό χρόνο βίντεο. Το κέντρο αγώνα καθιερώνει σχετικά με τα τις πληροφορίες κανάλια μετάδοσης με τους διάφορους τύπους αστυνομίας μέσω του τερματικού, και διαβιβάζει πίσω τις επιτόπιες πληροφορίες επιβολής και προσδιορισμού θέσης νόμου αστυνομίας σε πραγματικό - χρόνος μέσω του σήματος 4G. Πραγματοποιήστε την ενδοσυνεννόηση φωνής, απεικονίστε, δείξτε το σημείο την εντολή και την αποστολή στο υπόβαθρο. Κατά εξέταση των ξαφνικών και σύνθετων καταστάσεων αστυνομίας, τη κάμερα σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συλλέξει τις πληροφορίες και τα στοιχεία με έναν περιεκτικό τρόπο, να πιάσει τη διανομή των αστυνομικών δυνάμεων, και να πραγματοποιήσει την επέκταση της κοντινής αστυνομίας και των αμοιβαίων ενισχύσεων, που αλλάζουν την κατάσταση της αστυνομίας και της πολιτικής πάλης αστυνομίας μόνο, παρέχοντας το σύνδεσμο πολυ-αστυνομίας και την ολοκλήρωση πλήρης-αστυνομίας. Υποστήριξη τεχνολογίας.

 

Από την άποψη της επίβλεψης επιβολής νόμου υπηρεσιών, με έναν περιστρέψιμο φακό 360 βαθμού, η έξυπνη κάμερα σώματος 4G είναι ένα πρότυπο και για την επιβολή νόμου φωτός του ήλιου και για την τυποποιημένη επίβλεψη επιβολής νόμου. Το τμήμα επιθεώρησης και το νομικό τμήμα μπορούν να ελέγξουν την εργασία των αξιωματούχων επιβολής του Νόμου ανά πάσα στιγμή μέσω της κάμερας σώματος, να διευθύνουν την επιτόπια επίβλεψη της διαδικασίας επιβολής νόμου, να υπενθυμίσουν στους αξιωματούχους επιβολής του Νόμου για να ρυθμίσουν τις λέξεις και τις πράξεις τους, να βελτιώσουν τη συνείδησή τους τυποποίησης της επιβολής νόμου, και να πραγματοποιήσουν την πρόοδο της επίβλεψης επιβολής νόμου. Συγχρόνως, οι κάμερες υψηλός-εικονοκυττάρου μπορούν σαφώς να αποκαταστήσουν τη σκηνή, στοιχεία αποτυπώσεων, επιβολή νόμου αρχείων αντικειμενικά, ακριβώς, ειλικρινά, και αμερόληπτα, αποτελεσματικά προστασία τα νόμιμα δικαιώματα επιβολής νόμου και τα συμφέροντα των αστυνομικών σε επίπεδο βάσης, και αποτελεσματικά των γεγονότων συγκρατήσεων όπως οι προσβολές και οι επιθέσεις στην αστυνομία.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.