Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Sop-13 το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου, κάνει το σκοτάδι νύχτας, πια σκοτεινό!
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Sop-13 το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου, κάνει το σκοτάδι νύχτας, πια σκοτεινό!

2022-06-23

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Sop-13 το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου, κάνει το σκοτάδι νύχτας, πια σκοτεινό!

Sop-13 το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου σωμάτων υιοθετεί την αυτόματη υπέρυθρη τεχνολογία δοσολογίας. Όταν ο ελαφρύς αισθητήρας στο όργανο καταγραφής ανιχνεύει ότι το περιβαλλοντικό φως γίνεται σκοτεινό, θα μεταστρέψει αυτόματα το υπέρυθρο φίλτρο του φακού, και θα ανοίξει το υπέρυθρο φως για να συμπληρώσει συγχρόνως την έλλειψη περιβαλλοντικού φωτός. , ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι βιντεοσκοπημένες εικόνες που συλλαμβάνονται από το όργανο καταγραφής είναι σαφώς ορατές.

 

Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου sop-13 σωμάτων είναι εξοπλισμένο με ένα υπέρυθρο σύστημα αστροφεγγιάς, το οποίο δεν φοβάται το backlight και τη σκοτεινή νύχτα.

Σύμφωνα με την αλλαγή του φωτός τη νύχτα, μπορεί αυτόματα να μεταπηδήσει στον ευφυή τρόπο νυχτερινής όρασης. Μπορεί σαφώς να δει τα του προσώπου χαρακτηριστικά γνωρίσματα

οι άνθρωποι σε μια απόσταση 5 μέτρων, και μπορούν να δουν την περίληψη του ανθρώπινου σώματος μέσα σε 10 μέτρα, το οποίο είναι μια τέλεια επίδειξη. λεπτομέρειες οθόνης.

 

Η ισχυρή λειτουργία καταγραφής, παρά κανένα ελαφρύ ή χαμηλό φως, μπορεί ακόμα σαφώς να συλλάβει την πραγματική σκηνή της σκηνής επιβολής νόμου, χωρίς απώλεια οποιωνδήποτε λεπτομερειών, παρέχει τις σε πραγματικό χρόνο, αποτελεσματικές και σαφείς πληροφορίες στοιχείων εικόνας για το Κέντρο Εντολών επιβολής νόμου, και καταγράφει όλες τις στιγμιαίες σημαντικές λεπτομέρειες του θανάτου, και μπορεί να παρέχει το πραγματικό αρχείο της σκηνής ατυχήματος για πρώτη φορά. Η τηλεοπτική τεχνολογία κωδικοποίησης υψηλός-πίστης H.265 εξασφαλίζει σαφείς εικόνες με τα υψηλότερα πιθανά εικονοκύτταρα, που επιτρέπουν σε περισσότερο βίντεο για να καταγραφεί στο περιορισμένο διάστημα αποθήκευσης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.