Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Η κάμερα σώματος SOP-04 είναι η καλή σου επιλογή!
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Η κάμερα σώματος SOP-04 είναι η καλή σου επιλογή!

2024-02-23

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η κάμερα σώματος SOP-04 είναι η καλή σου επιλογή!

Η κάμερα σώματος SOP-04 είναι μια συσκευή καταγραφής βίντεο HD για την επιβολή του νόμου που παρέχει βίντεο 2K HD εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.Μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένο με μια εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία που μπορεί να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν για έως και 20 ώρες.

Υποστηρίζει την εγγραφή ένα κλικ, απλά πατήστε ένα κουμπί για να αρχίσετε την εγγραφή, ακόμη και αν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη.

Η κάμερα σώματος SOP-04 διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα και αδιάβροχη βαθμολογία IP66.και αμφίδρομο εσωτερικό τηλέφωνοΧρησιμοποιήστε την πλατφόρμα CMS για να δείτε την εικόνα σε πραγματικό χρόνο του τι αντιμετωπίζει η κάμερα ανά πάσα στιγμή, και να δείτε την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο.Αυτό μπορεί να αναπτύξει καλύτερα το προσωπικό επιβολής του νόμου και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα προβλήματα.

Μπορεί να διασφαλίσει την αυθεντικότητα των γεγονότων, να αποτρέψει το προσωπικό επιβολής του νόμου από την αντιμετώπιση περιστατικών που παραβιάζουν τους κανονισμούς και να διασφαλίσει την δικαιοσύνη.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.