Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Όργανο καταγραφής ασφάλειας που χρησιμοποιείται από το βιοϊατρικό ερευνητικό κέντρο
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Όργανο καταγραφής ασφάλειας που χρησιμοποιείται από το βιοϊατρικό ερευνητικό κέντρο

2021-11-11

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Όργανο καταγραφής ασφάλειας που χρησιμοποιείται από το βιοϊατρικό ερευνητικό κέντρο

Το ίδρυμα νευροκαβαλίκεμα του Francis στο Λονδίνο συγκεντρώνει 1.500 επιστήμονες και το προσωπικό υποστήριξης, που κάνουν το το μεγαλύτερο ενιαίο βιοϊατρικό ερευνητικό κέντρο της Ευρώπης. Ο Iain Macpherson του κολλεγίου κολπίσκου του Francis εξήγησε την αρχική πρόθεσή του το όργανο καταγραφής ασφάλειας: «Η περιοχή είναι πάντα πολυάσχολη, και οι άνθρωποι που επιτηρούν στην περιοχή θεωρούν ότι φορούν το όργανο καταγραφής ασφάλειας. , Μπορούν να πάρουν την πρόσθετη προστασία. Όταν οι ανώτεροι υπάλληλοι και το κοινό ξέρουν ότι καταγράφονται, το όργανο καταγραφής ασφάλειας θα αλλάξει τη συμπεριφορά τους, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τον κίνδυνο αντικοινωνικών γεγονότων. Εάν ένα γεγονός εμφανίζεται, υπάρχει ένα πρόσθετο όφελος τα στοιχεία.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.