Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Προωθήστε την τυποποίηση της επιβολής νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Προωθήστε την τυποποίηση της επιβολής νόμου

2021-09-02

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Προωθήστε την τυποποίηση της επιβολής νόμου

Από την αρχή φέτος, η αποσύνδεση τροχαίων του γραφείου δημόσια ασφαλείας Yongzhou έχει λάβει τα διάφορα μέτρα για να πληρωθεί η πολλή προσοχή στην τυποποιημένες χρήση και τη διαχείριση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου, να προωθήσει σθεναρά την ηλιόλουστη επιβολή νόμου και την τυποποιημένη επιβολή νόμου, και να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία επιβολής νόμου των τμημάτων τροχαίων δημόσια ασφαλείας της πόλης.

 

Συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με πλήρως επανδρωμένος.

Στη βασική συνεδρίαση της ανάθεσης στόχου των τμημάτων τροχαίων δημόσια ασφαλείας της πόλης, το τραγούδι Zhixiong ηγετών αποσυνδέσεων υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη να ρυθμιστεί αυστηρά και να ρυθμιστεί η χρήση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου, να εξασφαλίσει ότι όλο το προσωπικό είναι εξοπλισμένο, φορημένος σ' όλο, και όλα που εισάγονται για να εξασφαλίσουν τυποποιημένα καθήκοντα επιβολής νόμου. Στη συνέχεια, η αποσύνδεση τροχαίων εξέδωσε γρήγορα τη «ανακοίνωση για περαιτέρω να ρυθμίσει τη χρήση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου», και βάσει των αρχικών 384 οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου, τα όργανα καταγραφής επιβολής άλλος 275 νόμου αγοράστηκαν, τα οποία διανεμήθηκαν στις αντιπροσωπείες αποσυνδέσεων και άμεσα κάτω από την ταξιαρχία. Το προσωπικό στο καθήκον, την επιβολή νόμου, διαχειριζόμενων ατυχήματος επιθεωρήσεις, μηχανοκίνητων οχημάτων, εξετάσεις οδηγών, και υπηρεσίες παραθύρων πρέπει να εξοπλιστεί πλήρως με ένα εργατικό δυναμικό.

 

Κεντρική και τυποποιημένη χρήση.

Η αποσύνδεση τροχαίων οργανώνει κεντρική για το προσωπικό των διάφορων επιχειρησιακών τμημάτων και άμεσα κάτω από την ταξιαρχία, έτσι ώστε η καθεμία καταλαβαίνει τις βασικές τοποθετήσεις και τις κύριες λειτουργίες του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου, και μαθαίνει πώς να ρυθμίσει τη χρήση του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου για να συλλέξει ακριβώς τις ακουστικές και τηλεοπτικές πληροφορίες για να εξασφαλίσει ότι κάθε εργασία που όλο το προσωπικό είναι ειδικευμένο και τυποποιημένο σε χρησιμοποίηση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου.

 

Επίβλεψη και υπευθυνότητα, ακριβής διαχείριση.

Η αποσύνδεση τροχαίων διεύθυνε τις στατιστικές και την ανάλυση στη χρήση των τμημάτων τροχαίων ασφάλειας οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου δημόσια στην πόλη, και ρύθμισε εκ νέου τη χρήση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου στην τυποποιημένη χρήση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου. Η αποσύνδεση τροχαίων θα διορίσει 12 εποπτικές ομάδες στα τάγματα τροχαίων των νομών και των περιοχών για να διευθύνει τις ειδικές επιθεωρήσεις στη χρήση και τη διαχείριση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου, να ορίσει τον επιτόπιο χειρισμό και να εποπτεύσει τη διόρθωση των προβλημάτων που βρίσκονται, και να εξετάσει τη σοβαρή υπευθυνότητα σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς. , Βελτιώστε αποτελεσματικά την αποδοτικότητα της χρήσης των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου, αποτελεσματικά προστασία τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των κομμάτων και του προσωπικού επιβολής νόμου, και συνεχίστε να προωθείτε τη σε βάθος ανάπτυξη της τυποποίησης επιβολής νόμου των τροχαίων δημόσια ασφαλείας Yongzhou.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.