Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Οι κάμερες σωμάτων αστυνομίας κάνουν και την αστυνομία και τους πολίτες αισθάνονται ασφαλέστερες
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Οι κάμερες σωμάτων αστυνομίας κάνουν και την αστυνομία και τους πολίτες αισθάνονται ασφαλέστερες

2023-09-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι κάμερες σωμάτων αστυνομίας κάνουν και την αστυνομία και τους πολίτες αισθάνονται ασφαλέστερες

Το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Αριζόνα μελέτησε πώς το αστυνομικό τμήμα του Σποκάιν και οι πολίτες του Σποκάιν αισθάνονται για τη χρήση κάμερες σώματος και αν η χρήση τους αλλάζει κάτι.Οι ερευνητές ανακάλυψαν μετά την εισαγωγή των καμερών σώματος, σημειώθηκε μείωση των καταγγελιών και αύξηση της ικανοποίησης σε γενικές γραμμές.

Αυτή η μελέτη ήταν εντελώς ανεξάρτητη και δεν πληρώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα του Σποκάιν ή την πόλη του Σποκάιν.Οι ερευνητές της ASU παρακολούθησαν τους αστυνομικούς με κάμερες σώματος και ρώτησαν περίπου 250 άτομα για τις αλληλεπιδράσεις τους με τους αστυνομικούς που φορούσαν τις κάμερες..

Οι κάμερες σώματος είναι ένα καυτό θέμα από τότε που εισήχθησαν.Οι ερευνητές στο ASU βρήκαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι και αστυνομικοί όπως οι κάμερες σώματος.

Αν εξετάσετε τα οφέλη από την άποψη της μείωσης της χρήσης βίας και των καταγγελιών, καθώς και της στάσης των πολιτών, ναι,Θα το έδειχνα στον Δήμαρχο ή σε οποιονδήποτε ότι ήταν επιτυχία στο Αστυνομικό Τμήμα του Σποκάιν."Είπε ο Δρ. Μάικλ Γουάιτ από το ASU.

Η μελέτη δείχνει ότι τα περιστατικά χρήσης βίας ήταν σπάνια στην αρχή, αλλά μειώθηκαν μετά την εφαρμογή κάμερες σώματος.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.