Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Οι κάμερες σωμάτων αστυνομίας κάνουν και την αστυνομία και τους πολίτες αισθάνονται ασφαλέστερες
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Οι κάμερες σωμάτων αστυνομίας κάνουν και την αστυνομία και τους πολίτες αισθάνονται ασφαλέστερες

2023-02-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι κάμερες σωμάτων αστυνομίας κάνουν και την αστυνομία και τους πολίτες αισθάνονται ασφαλέστερες

SPOKANE, πλύσιμο - Το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα μελέτησε πώς η Αστυνομία του Spokane και οι πολίτες του Spokane αισθάνονται για τη χρήση των καμερών σωμάτων, και εάν φορώντας τους αλλαγές τίποτα. Ερευνητές που βρέθηκαν μετά από την εισαγωγή των καμερών σωμάτων, υπήρξε μια μείωση στις καταγγελίες και μια αύξηση στην ικανοποίηση σε όλους τους τομείς.

Αυτή η μελέτη ήταν απολύτως ανεξάρτητη και δεν πληρώθηκε από είτε τη Αστυνομία του Spokane είτε την πόλη του Spokane. Οι ερευνητές ASU ακολούθησαν τους ανώτερους υπαλλήλους με τις κάμερες σωμάτων και πήραν συνέντευξη από κατά προσέγγιση 250 ανθρώπους για τις αλληλεπιδράσεις τους με τους ανώτερους υπαλλήλους που φορούσαν τις κάμερες.

Οι κάμερες σώματος είναι ένα καυτό θέμα δεδομένου ότι εισήχθησαν. Το SPD έχει τις κάμερες σωμάτων για όλους τους ανώτερους υπαλλήλους περιπόλου τους και τις εξεταστικές μονάδες. Οι ερευνητές σε ASU διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι και αστυνομικοί συμπαθούν τις κάμερες σωμάτων.

«Εάν εξετάζετε τα οφέλη από την άποψη των μειώσεων σε λειτουργία της δύναμης και των καταγγελιών, καθώς επίσης και η τοποθέτηση πολιτών, ναι, θα έδινα τα επιχειρήματα στο δήμαρχο ή στον οποίο αυτή αυτό είναι μια επιτυχία στη Αστυνομία του Spokane,» είπε το Δρ Michael White από ASU.

Η μελέτη παρουσιάζει τα γεγονότα ότι χρήσης δύναμης ήταν σπάνια να αρχίσουν με αλλά μειώθηκαν αφότου εφαρμόστηκαν οι κάμερες σωμάτων. Το σημείο SPD περισσότερο από στις κάμερες σωμάτων ως λόγο για τη μείωση, έχουν προσθέσει τη νέα κατάρτιση για τους ανώτερους υπαλλήλους επίσης.

«Ενώ η μελέτη παρουσίασε μια μείωση όχι μόνο στη χρήση δύναμης και τις καταγγελίες κατά τη διάρκεια εκείνου του χρονικού πλαισίου, σκέφτομαι ότι είναι σημαντικό να μην αποδοθούν όλες εκείνες οι μειώσεις απλώς φορεμένες στις σώμα κάμερες, είναι ένα σημαντικά εργαλείο και ένα μέρος αυτό, σκέφτομαι πρέπει επίσης να εξετάσετε κατά τη διάρκεια εκείνου του χρονικού πλαισίου το τμήμα μας έκανε λεκτικό de-escalation εκπαιδευτικός και έκαναν επίσης την κατάρτιση τεχνικής επέμβασης κρίσης, το ολόκληρο τμήμα επέρασε από αυτό που εκπαιδεύει,» ο εν λόγω Eric Olsen από το SPD.

Οι καταγγελίες πολιτών από την αλληλεπίδραση αστυνομίας πήγαν επίσης κάτω αφότου μπήκαν να παίξουν οι κάμερες σωμάτων. Οι ερευνητές πήραν συνέντευξη από περίπου 250 ανθρώπους αφότου είχαν την επαφή με τους ανώτερους υπαλλήλους που φορούν τις κάμερες σωμάτων. Περίπου 80 τοις εκατό είπαν ότι αντιμετωπίστηκαν αρκετά και με σεβασμό από τους ανώτερους υπαλλήλους. Περισσότερες από 30 μειονότητες πέρασαν από συνέντευξη ως τμήμα εκείνης της ομάδας, και αποκρίθηκαν ελαφρώς πιό αρνητικά στις αλληλεπιδράσεις ανώτερων υπαλλήλων. Οι ανώτεροι υπάλληλοι SPD είπαν ότι θέλουν να φέρουν εκείνους τους αριθμούς πιό κοντά έτσι δεν υπάρχει μια απόκλιση μεταξύ των απαντήσεων.

Η ανεξάρτητη μελέτη βρήκε την πλειοψηφία της ενίσχυσης της Κοινότητας η συνεχής χρήση των καμερών σωμάτων. Η μελέτη επίσης έδειξε ότι περίπου 85 τοις εκατό των ανώτερων υπαλλήλων θεωρούν ότι οποιαδήποτε μειονεκτήματα από τη φθορά των καμερών ξεπερνιούνται σε βάρος από τα πλεονεκτήματα τις κάμερες.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.