Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Μια αστυνομία παίρνει τις νέες κάμερες σωμάτων μετά από το νέο έτος
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Μια αστυνομία παίρνει τις νέες κάμερες σωμάτων μετά από το νέο έτος

2023-01-11

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Μια αστυνομία παίρνει τις νέες κάμερες σωμάτων μετά από το νέο έτος

Οι ανώτεροι υπάλληλοι με τη Αστυνομία Dixon θα φορούν τις νέες κάμερες σωμάτων ως μέρος των νέων νόμων που τέθηκαν σε ισχύ στο νέο έτος.

 

Τα μέρη του νόμου ασφαλής-τ τέθηκαν σε ισχύ πέρα από το Ιλλινόις την 1η Ιανουαρίου. Ένας από τους όρους που έρχονται μαζί με αυτήν την νομοθεσία είναι ότι όλες οι Αστυνομίες πρέπει για να εξοπλίσουν τους ανώτερους υπαλλήλους τους με τα έκκεντρα σωμάτων.

 

Το Ishoop θεωρεί ότι ένα κλειδί παίρνει μαζί από τη νομοθεσία θα είναι πώς τμήματα σε ολόκληρο το κράτος η δυνατότητα να ενισχυθεί η αστυνομία και οι κοινοτικές σχέσεις, που δημιουργούν ένα σύστημα του ελέγχου και ισορροπία.

 

«σκέφτομαι ότι το μεγαλύτερο πράγμα δίνει στους ανώτερους υπαλλήλους μας τα εργαλεία για να είναι επιτυχές,» το ένα λέει. «Ένα άλλο εργαλείο είναι η κάμερα σωμάτων, δεν μπορείτε να την πείτε αρκετά, διαφάνεια, που κρατά τους ανθρώπους υπεύθυνους, όχι μόνο ο πολίτης, αλλά ο ανώτερος υπάλληλος επίσης».

 

Οι νέες κάμερες σωμάτων έχουν τη δυνατότητα στο συγχρονισμό με τα έκκεντρα εξόρμησης στα περιπολικά αυτοκίνητα. Όταν μια από τις συσκευές ανοίγει, θα προκαλέσει επίσης άλλης.

 

Ο προϊστάμενος λέει ότι σε κάθε ανώτερο υπάλληλο στο τμήμα θα δοθεί μια κάμερα σωμάτων και θα είναι σε λειτουργία μέσα στους επόμενους μήνες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.