Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Οι ανώτεροι υπάλληλοι πρέπει να φορέσουν τις κάμερες σωμάτων κατά τη διάρκεια των εκτός υπηρεσίας εργασιών
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Οι ανώτεροι υπάλληλοι πρέπει να φορέσουν τις κάμερες σωμάτων κατά τη διάρκεια των εκτός υπηρεσίας εργασιών

2022-09-16

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι ανώτεροι υπάλληλοι πρέπει να φορέσουν τις κάμερες σωμάτων κατά τη διάρκεια των εκτός υπηρεσίας εργασιών

ΝΤΑΛΛΑΣ — Η αστυνομία ο κύριος Eddie Garcia του Ντάλλας έχει απελευθερώσει ένα υπόμνημα που δηλώνει ότι οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου του Ντάλλας πρέπει τώρα να φορέσουν τις κάμερες σωμάτων κατά τη διάρκεια όλων των εκτός υπηρεσίας εργασιών.

 

WFAA υπέβαλε έκθεση ότι η ειδοποίηση στάλη σε κάθε υπάλληλο Αστυνομιών στις 22 Αυγούστου. Η κίνηση έρχεται αφότου συμμετείχε ένας εκτός υπηρεσίας ανώτερος υπάλληλος, που δεν φορούσε μια κάμερα σωμάτων τότε, σε ένα γεγονός πυροβολισμού με δύο πιθανά γκάγκστερ σε μια λέσχη του Ντάλλας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

«Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι ανώτεροι υπάλληλοι απασχολούνται στις εκτός υπηρεσίας εργασίες και παίρνουν τις εκθέσεις, που έχουν επιπτώσεις στις συλλήψεις ή/και περιλήφθείτε σε λειτουργία των γεγονότων δύναμης,» Garcia είπαν στο υπόμνημα. «Αυτά τα γεγονότα είναι κρίσιμα για τη συνέχιση, διαφάνεια και για την αιτιολόγηση.»

 

Πριν από την αλλαγή, το τμήμα είπε ότι οι ανώτεροι υπάλληλοι «μπορούν» να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες σωμάτων στις εκτός υπηρεσίας εργασίες, αλλά η διατύπωση έχουν αλλάξει «» τώρα.

 

«Αυτή η πολιτική δεν άρχισε νωρίτερα μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι τότε δεν είχαμε αρκετές κάμερες σωμάτων για κάθε ανώτερο υπάλληλο και είχαμε ένα ζήτημα αποθήκευσης σύννεφων,» Mike Mata, ο Πρόεδρος της ένωσης ένωσης αστυνομίας του Ντάλλας, εν λόγω. «Τώρα οι περισσότεροι, εάν όχι όλοι, ανώτεροι υπάλληλοι περιπόλου έχουν εκδοθεί μια κάμερα σωμάτων και οι περιορισμοί αποθήκευσης μέσων μας έχουν αυξηθεί για να προσαρμόσουν την αύξηση στην ικανότητα. Τόσο σε αυτήν την περίπτωση, ήταν ακριβώς ένα θέμα πολιτικής που προφθάνει για να προχωρήσει.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.