Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Το γραφείο επίβλεψης αγοράς ρυθμίζει την επιβολή νόμου με τις κάμερες σωμάτων
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Το γραφείο επίβλεψης αγοράς ρυθμίζει την επιβολή νόμου με τις κάμερες σωμάτων

2022-02-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το γραφείο επίβλεψης αγοράς ρυθμίζει την επιβολή νόμου με τις κάμερες σωμάτων

Έξυπνοι επιτόπιος ακουστικός χρήσης και τηλεοπτικός για να καταγράψει τη μεγάλη επίβλεψη στοιχείων, προστατεύει τα ενδιαφέροντα των μαζών, χτίζει ένα σχέδιο ομο-διακυβέρνησης αγοράς επίβλεψης μέτρησης μέσω της κατασκευής πληροφορικοποίησης των ακουστικών και τηλεοπτικών στοιχείων των καμερών σωμάτων ενισχύστε τη επίβλεψη επιβολής νόμου, τίμια μέτρηση οδηγών τυποποιήστε τη επίβλεψη αγοράς και τη συμπεριφορά επιβολής νόμου, και βελτιώστε τη επίβλεψη αγοράς και την αποτελεσματικότητα επιβολής νόμου.

 

Η κάμερα σωμάτων επιτήρησης αγοράς είναι μια συσκευή συλλογής επιβολής και στοιχείων νόμου που ενσωματώνει την τηλεοπτική καταγραφή, τη φωτογράφιση, την ακουστική καταγραφή, την παραγωγή στοιχείων και άλλες λειτουργίες. Μπορεί να καταγράψει ολόκληρη τη διαδικασία της επιβολής νόμου αντικειμενικά, ειλικρινά, αρκετά και ακριβώς, και μπορεί να καθορίσει τα στοιχεία επίβλεψης εγκαίρως και να επιλύσει αποτελεσματικά τη νομική διαδικασία. Συγχρόνως, είναι εύκολο να φέρει, εύκολο να λειτουργήσει, κ.λπ., κρατώντας το ή φορώντας το στο epaulette, μπορείτε να κάνετε ένα έγκαιρο, περιεκτικό και ακριβές ψηφιακό αρχείο της διαδικασίας επιβολής νόμου.

 

Το σώμα-φορεμένο τερματικό καμερών που φοριέται από τον επόπτη μπορεί να φορτώσει την τροχιά προσδιορισμού θέσης και μετακίνησης στον πραγματικό - χρόνος, και να το διαβιβάσει πίσω στην πλατφόρμα εντολής σε πραγματικό - χρόνο μέσω της σε πραγματικό χρόνο λειτουργίας μετάδοσης, ώστε να πραγματοποιηθεί ο σε πραγματικό χρόνο έλεγχος της προηγούμενης σκηνής επιβολής νόμου από το Κέντρο Εντολών τα ακουστικά και τηλεοπτικά στοιχεία της σώμα-φορεμένης κάμερας μπορούν επίσης να διαβιβαστούν μέσω του δικτύου 4G πηγαίνουν στο κέντρο διαχείρισης δεδομένων, ταξινομούν και αποθηκεύουν σύμφωνα με το όνομα της εποπτευμένης μονάδας, της επίβλεψης αγοράς και των πληροφοριών προσωπικού επιβολής νόμου, του χρόνου χρήσης και άλλων στοιχείων, και τους ανακτούν αναδρομικά.

 

Η εργασία επίβλεψης αγοράς απαιτεί και την ακριβή επιβολή νόμου και την εξανθρωπισμένη διαχείριση. Οι εικόνες επιβολής νόμου που συλλαμβάνονται κενών από τις κάμερες σωμάτων του προσωπικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαταστήσουν την επιτόπια διαδικασία επιβολής νόμου χωρίς αναχώρηση οποιωνδήποτε. Οι πραγματικές καταγγελίες θα βλάψουν τη δημόσια εικόνα των αξιωματούχων επιβολής νόμου και των τμημάτων στην εργασία επιβολής νόμου, το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου θα δώσει το πλήρες παιχνίδι στο ρόλο των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου στη ρύθμιση της επιβολής νόμου, την αποτροπή των παράνομων πράξεων στην αγορά, και τη βελτίωση της διαφάνειας της επιβολής νόμου.

 

Τις σημαντικές λειτουργίες μπορούν σε λειτουργία να ανοίξουν με ένα κλειδί, και τα βασικά σημάδια υποστήριξης, επίπεδο προστασίας υποστήριξης IP68, αδιάβροχο, αντι-πτώση, dust-proof, προστασία κρυπτογράφησης στοιχείων φέρνουν περισσότερη προστασία ασφάλειας στη διαδικασία επιβολής νόμου επίβλεψη η τυποποιημένη και αγοράς για τη επίβλεψη αγοράς και την επιβολή νόμου θέτει τα θεμέλια αποτελεσματικότερα ενισχύστε τη επίβλεψη, ρωγμή κάτω στις παράνομες δραστηριότητες, και διατηρήστε σταθερά τα νόμιμα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντα των μαζών.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.