Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Ζήστε επιβολή νόμου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Ζήστε επιβολή νόμου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου

2021-10-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ζήστε επιβολή νόμου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου

Αντί της ζωντανός-ροής της επιβολής νόμου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου καλά και επαρκώς. Εν προκειμένω, είναι απαραίτητο να ανέλθει στο ύψος του νόμου διοικητικής δικονομίας και να γίνουν οι πιό λεπτομερείς νομικοί κανονισμοί σχετικά με τη χρήση των καμερών στη διαδικασία επιβολής νόμου.

 

Πώς να επιτύχει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη στη λιχουδιά της αστικής διαχείρισης; Το αστικό γραφείο επιβολής διοικητικού νόμου της περιοχής Zhongyuan, πόλη Zhengzhou δοκίμασε έναν ζωντανό webcast για πρώτη φορά για να παρουσιάσει διαδικασία επιβολής νόμου στους δικτυοναύτες. Το προσωπικό του γραφείου επιβολής νόμου χρησιμοποίησε τα κινητά τηλέφωνά τους για να καταγράψει ολόκληρη τη διαδικασία της επιβολής νόμου. Συγχρόνως, μετέδωσαν ραδιοφωνικά το ζωντανό βίντεο μέσω της κινητής πλατφόρμας δικτύων και τους σχολίασαν με το κείμενο, που λένε στους δικτυοναύτες το χρόνο και τόπο της επιβολής νόμου και όλων που συνέβησαν.

 

Με τη συνεχή βελτίωση της έννοιας των ανθρώπων του κράτους δικαίου, των δημοκρατικών αναγκών, και της συνειδητοποίησης δικαιωμάτων, οι άνθρωποι έχουν τις υψηλότερες και υψηλότερες προσδοκίες για την επιβολή νόμου. Οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου αντιμετωπίζουν βαθμιαία τις υψηλότερες απαιτήσεις για την επιβολή νόμου, όχι μόνο για να εξασφαλίσουν τη δικαιοσύνη των οντοτήτων επιβολής νόμου, αλλά και για να εξασφαλίσουν τη διαδικαστική δικαιοσύνη της επιβολής νόμου, και για να προωθήσουν τη διαφανή και ανοικτή επιβολή νόμου, έτσι ώστε η δικαιοσύνη μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια ορατή μορφή. Μόνο δημόσιος μπορεί να λάβει την αξιοπιστία, και μόνο η αξιοπιστία μπορεί συνεχώς να μειώσει τις περιττές δαπάνες επιβολής νόμου.

 

Μπορεί να ειπωθεί ότι οι τοπικές αστικές ενέργειες επιβολής νόμου διοικητικής ενεργά ραδιοφωνικής μετάδοσης είναι μια προσπάθεια να προωθηθεί η επιβολή νόμου, και η καλή αρχική πρόθεσή της είναι υπεράνω αμφιβολίας. Σαν Zhang Jinkun, ο αναπληρωτής διευθυντής του γραφείου επιβολής νόμου της περιοχής Zhongyuan, είπε: «Ο ζωντανός webcast όχι μόνο εποπτεύει την αστική διαχείριση, αλλά και επιτρέπει στους πολίτες για να καταλάβει περισσότερους.» Οι σχετικές προσπάθειες τοποθετήθηκαν με δύο προσδοκίες. Αφ' ενός, οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου θα μπορούσαν να εποπτευθούν Σε κάποιο βαθμό, έχει μια διπλή επίδραση της νομικής αποτροπής πολέμου και την εκλαΐκευση του νόμου για τους παραβάτες και τους πιθανούς παραβάτες. Εντούτοις, ο συντάκτης θεωρεί ότι αυτές οι προσδοκίες και οι προσδοκίες μπορούν μόνο να καθιερωθούν θεωρητικά, και να ζήσουν επιβολή νόμου ραδιοφωνικής μετάδοσης μπορεί ακριβώς να φανεί όμορφος.

 

Στο πραγματικό πλαίσιο όπου οι πόροι επιβολής νόμου είναι εγγενώς περιορισμένοι, είναι προφανώς δύσκολο να επιτευχθεί μια ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση όλων των ενεργειών επιβολής νόμου. Κατά αυτόν τον τρόπο, είναι εύκολο να διαμορφωθεί μια εκλεκτική ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση, που επιτρέπει στην επιβολή νόμου για να προσθέσει έναν άλλο απεριόριστο το δύναμη-διοικητικό ζωντανό δικαίωμα ραδιοφωνικής μετάδοσης, και μπορεί τελικά ακόμη και να γίνει αυτό που το κοινό μπορεί να δει μόνο τι η επιβολή νόμου τους θέλει για να δει. Τα αντικείμενα επιβολής νόμου είναι επίσης πιθανό να προβάλουν τις αντιρρήσεις σε αυτό, είμαι φοβισμένος ότι αυτό μόνο «θα καταστήσει τους πολίτες δυσκολότερους να καταλάβουν.»

 

Το πιο σημαντικό, η πραγματική ζωή είναι ποικίλη, και η διαδικασία επιβολής νόμου μπορεί να περιλάβει το περιεχόμενο όπως τα μυστικά μυστικότητας και εμπορίου του θέματος. Εάν είναι ραδιοφωνική μετάδοση ζωντανή στο σε απευθείας σύνδεση δημόσιο χώρο, μπορεί να είναι συντριπτικό. Επιπλέον, η ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση του νόμος-επιβεβλημένου προσώπου περιλαμβάνει επίσης την παράβαση των δικαιωμάτων πορτρέτου τους, των δικαιωμάτων φήμης και άλλων ζητημάτων.

 

Το δικαίωμα των πολιτών στη φήμη και το δικαίωμα άλλου κοινού να εποπτεύσει και να ξέρει είναι οι ίδιοι αντάξιες συγκρούσεις. Κατά γενική ομολογία, εάν οι πολίτες περιλαμβάνονται στα σοβαρά εγκλήματα, τα ιδιωτικά δικαιώματά τους πρέπει να κάνουν ορισμένες παραχωρήσεις, και το δικαίωμα της επίβλεψης και το δικαίωμα να ξέρουν παίρνουν την προτεραιότητα. Εντούτοις, η αστική επιβολή διοικητικού νόμου περιλαμβάνει κυρίως τις δευτερεύουσες παραβιάσεις. Δεν είναι αρμόζον να τοποθετηθούν τα πορτρέτα και οι εικόνες των δευτερευουσών παραβιάσεων στο δημόσιο χώρο του Διαδικτύου, και υπάρχει ακόμη και ο κίνδυνος παράβασης.

 

Στην πραγματικότητα, όλες οι διαδικασίες επιβολής νόμου απαιτούν τις κάμερες. Οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου έχουν την υποχρέωση να αποδείξουν την αθωότητά τους στη διαδικασία επιβολής νόμου. Οι κάμερες μπορούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στην έρευνα και τη συλλογή στοιχείων. Και για την επιβολή νόμου και για το θέμα, είναι όχι μόνο επίβλεψη, αλλά και προστασία. Εντούτοις, εάν η κάμερα συνδέεται άμεσα με το δίκτυο, θα προκαλέσει όλα τα είδη απρεπειών.

 

Αντί της ζωντανός-ροής της επιβολής νόμου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου καλά και επαρκώς. Εν προκειμένω, είναι απαραίτητο να ανέλθει στο ύψος του νόμου διοικητικής δικονομίας, να γίνουν οι πιό λεπτομερείς νομικοί κανονισμοί σχετικά με τη χρήση των καμερών στη διαδικασία επιβολής νόμου, και να γίνουν οι πιό αυστηρές υποχρεωτικές απαιτήσεις για το άνοιγμα, την αποθήκευση και την ανάκτηση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου. Εφ' όσον τυποποιείται το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου και ρυθμίζεται, η επίδραση της επίβλεψης και της προστασίας και των δύο κομμάτων μπορεί να επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.