Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Η επιβολή νόμου κάτω από το φακό, παράνομη συμπεριφορά δεν μπορεί να πάρει μακριά
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Η επιβολή νόμου κάτω από το φακό, παράνομη συμπεριφορά δεν μπορεί να πάρει μακριά

2021-07-21

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η επιβολή νόμου κάτω από το φακό, παράνομη συμπεριφορά δεν μπορεί να πάρει μακριά

Μερικές ημέρες πριν, το αστικό διοικητικό τμήμα περιοχής Baohe, πόλη Hefei έχει καινοτομήσει ιδέες εργασίας και αυξανόμενη επένδυση στην επιστήμη και την τεχνολογία. Είναι το πρώτο που εξοπλίζεται με 15 τερματικούς σταθμούς συλλογής οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου στην πόλη. Αυτή η batch εξοπλισμού ενσωματώνει το «αυτόματο προσδιορισμό, αυτόματος φορτώστε, αυτόματη συλλογή, αυτόματος συγχρονισμός, και αυτόματη ταξινόμηση. Η «αυτόματη εκκένωση, οι αυτόματες χρεώνοντας» και άλλες λειτουργίες είναι ενσωματωμένες, ο οποίος προωθούν έντονα το σύστημα καταγραφής της ολόκληρης διαδικασίας της αστικών διαχείρισης και της επιβολής νόμου, διατηρώντας αποτελεσματικά τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των διοικητικών αντίστοιχων και του προσωπικού επιβολής νόμου.

 

Με σας η Wei και Zhao Junxiong της αστικής ταξιαρχίας επιβολής διοικητικού νόμου περιοχής Baohe βρήκαν απόβλητα κατασκευής εσαρπών οχημάτων στο νότιο δρόμο Chaohu. Με σε Wei, ο οποίος φορούσατε ένα όργανο καταγραφής επιβολής νόμου, το σταμάτησε αμέσως και έδειξε το όργανο καταγραφής στον ώμο του και είπε στον οδηγό: «Ο κύριος, ολόκληρη η διαδικασία της επιβολής νόμου έχει καταγραφεί και έχει καταγραφεί. Η συμπεριφορά σας μόλις τώρα υποψιάζεται των stealing αποβλήτων κατασκευής και έχει καταγραφεί ταυτόχρονα. Παρακαλώ δώστε προσοχή στις λέξεις και τις πράξεις σας.» Ο οδηγός άκουσε και συνεργάστηκε ενεργά με την έρευνα.

 

«Κάτω από το φακό του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου, όλα μπορούν να είναι σαφή και σαφή. Όχι μόνο προστατεύει το πρόσωπο που επιβάλλεται, αλλά και προστατεύει το enforcer. Σε κάποιο βαθμό, μπορεί να αποφύγει το περιστατικό των συγκρούσεων μεταξύ των δύο πλευρών.» Με σας Wei εν λόγω, «αλλά μέσα υπάρχουν επίσης μερικά προβλήματα σε λειτουργία, όπως η χρέωση του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου την πρώτη ημέρα, και το φόρτωμα του βίντεο της ημέρας στον υπολογιστή μετά από το τέλος του καθήκοντος. Κάθε μοίρα έχει σχεδόν 4 ή 5 gigabytes του βίντεο σε μια ημέρα, και φορτώστε την ταχύτητα είναι πολύ αργός. Μερικές φορές όταν αντιμετωπίζετε τους επείγοντες στόχους, θα ανησυχήσετε για εάν έχετε αρκετή μπαταρία ή μνήμη.»

 

Τώρα, με τον τερματικό σταθμό συλλογής δεδομένων του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου, οι ανησυχίες των αξιωματούχων επιβολής νόμου επιλύονται εύκολα. Με σας η Wei είπε: «Εφ' όσον συνδέουν τα μέλη ομάδας το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου χρησιμοποιούμενο ότι ημέρα στο σταθμό συλλογής μέσω της γραμμής στοιχείων, θα διαβάσει αυτόματα όλο το βίντεο, τον ήχο, τις εικόνες, τα κούτσουρα και άλλες πληροφορίες και θα τις εισαγάγει στο σταθμό συλλογής συγχρόνως. Τα στοιχεία επιβολής νόμου μπορούν να φορτωθούν σε λίγα λεπτά, και το ποσοστό μετάδοσης είναι εξαιρετικά υψηλό.» Συλλέγοντας τα στοιχεία, ο τερματικός σταθμός μπορεί αυτόματα να χρεώσει και να ρυθμίσει το χρόνο του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου. Το προσωπικό επιβολής νόμου δεν πρέπει πλέον να ενοχληθεί από την ανεπαρκή δύναμη του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου. Ο σταθμός μπορεί να υποστηρίξει τον ταυτόχρονο φορτώνει 24 οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου. Αφότου ολοκληρώνεται η συλλογή δεδομένων, τα αποθηκευμένα στοιχεία στα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου θα καθαριστούν αυτόματα, έτσι ώστε τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου μπορούν «να χαλαρώσουν» πριν από την επόμενη επιβολή νόμου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.