Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Το προσωπικό επιβολής νόμου πρέπει να πραγματοποιήσει «την επιβολή νόμου ηλιοφάνειας»
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Το προσωπικό επιβολής νόμου πρέπει να πραγματοποιήσει «την επιβολή νόμου ηλιοφάνειας»

2021-07-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το προσωπικό επιβολής νόμου πρέπει να πραγματοποιήσει «την επιβολή νόμου ηλιοφάνειας»

Το βίντεο επιβολής νόμου της αστυνομίας της Σαγκάη έγινε προσωπικότητα Διαδικτύου, και κλήθηκε «επιβολή νόμου εγχειρίδιο-ύφους» από τους πολίτες, η οποία επέτρεψε επίσης στο κοινό για να δει το ρόλο των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου πιό διαισθητικά.

 

Εάν η επιβολή διοικητικού νόμου εφαρμόζεται καλά ή έχει σχέση με ανεπαρκώς τα ενδιαφέροντα των μαζών και της αξιοπιστίας της κυβέρνησης. Παρά τη επίβλεψη μαζικών μόνος-μέσων, οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου πρέπει να κάνουν τα εξής:

1. Πρέπει αυστηρά να απαιτήσουμε, να ενεργήσουμε σύμφωνα με το νόμο, και να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις διαδικασίες.

2. Αυστηρά εφαρμόστε τα τρία συστήματα της επιβολής διοικητικού νόμου, όργανα καταγραφής επιβολής νόμου χρήσης για να καταγράψετε αντικειμενικά την ολόκληρη διαδικασία για να εξασφαλίσει τη δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια.

3. Κατά αντιμετώπιση των μαζών, την πρέπει να είστε πιό ήρεμοι, προσαρμόζεστε στην ύπαρξη θεατές, συνηθίζετε την επιβολή νόμου κάτω από το φακό, και δέχεστε τη επίβλεψη της κοινωνίας και των μαζών.

4. Φυσικά, οι αυστηρές προειδοποιήσεις πρέπει να δοθούν στις κακόβουλες πράξεις όπως ο σκόπιμα εκλεκτικοί πυροβολισμός και η έκδοση.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.