Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Ishoop Body Camera SOP-15
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Ishoop Body Camera SOP-15

2022-04-15

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ishoop Body Camera SOP-15

Με τον μετασχηματισμό και την ανάπτυξη της τεχνολογίας των πληροφοριών σε ψηφιοποίηση, δικτύωση και νοημοσύνη, ο τομέας της δημόσιας ασφάλειας χρειάζεται επειγόντως περισσότερο, καλύτερο και πιο προηγμένο αστυνομικό εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της πραγματικής μάχης για την υποστήριξη της ανάπτυξης διαφόρων εργασιακών επιχειρήσεων.Ο καταγραφέας επιβολής του νόμου μοιάζει περισσότερο με ένα ζευγάρι μάτια, έτσι ώστε κάθε κίνηση στη σκηνή επιβολής του νόμου να είναι ορατή και καταγεγραμμένη.Ρυθμίζει τα λόγια και τις πράξεις των αρχών επιβολής του νόμου και καθιστά την επιβολή του νόμου και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων πιο διαφανή και αποτελεσματική.

 

Αυτό είναι πράγματι έτσι.Στην αστική επιβολή του νόμου, ένας ικανοποιητικός καταγραφέας επιβολής του σώματος μπορεί να κάνει την επιβολή του νόμου πιο εύχρηστη.Το SOP-15 εμφανίστηκε με μια «ελαφριά» εμφάνιση με όμορφη και μοντέρνα εμφάνιση και δυνατές επιδόσεις, φέρνοντας μια νέα εμπειρία επιβολής του νόμου στους αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

 

Το SOP-15 body recorder επιβολής του νόμου είναι ένας εγκληματολογικός εξοπλισμός που ενσωματώνει λειτουργίες εγγραφής βίντεο, φωτογραφίας και εγγραφής.Έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, μικρό μέγεθος, μικρό βάρος και εύκολο στη μεταφορά.Υιοθετεί το κύριο τσιπ ελέγχου NTK και η εγγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας δείχνει ξεκάθαρα την αλήθεια του περιστατικού με την εξαιρετική απόδοση λήψης εικόνας.Ο φακός της κάμερας υιοθετεί ευρυγώνιο σχεδιασμό 140°, ο οποίος εξασφαλίζει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο ενώ πληροί τις απαιτήσεις χαμηλής παραμόρφωσης για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων και καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες επιβολής του νόμου για να διασφαλίσει την αυθεντικότητα της συλλογής αποδεικτικών στοιχείων.

 

Το SOP-15 διαθέτει λειτουργία νυχτερινής όρασης υπερύθρων, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει λήψεις μεγάλης κλίμακας τη νύχτα.Ακόμη και σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού, αυτή η κάμερα σώματος μπορεί να αναγνωρίσει ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου προσώπου σε απόσταση 7 μέτρων και μπορεί επίσης να βοηθήσει τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου να ολοκληρώσουν τις εργασίες επιβολής του νόμου τη νύχτα.

 

Το SOP-15 υιοθετεί την κωδικοποίηση υψηλής απόδοσης H.265, η οποία εξοικονομεί 30%-50% του χώρου αποθήκευσης και της κίνησης σε σύγκριση με την κωδικοποίηση H.264.βιώσιμος χρόνος εγγραφής υψηλής ευκρίνειας έως και 9 ώρες, που σας επιτρέπει να εργάζεστε εύκολα για μια ολόκληρη μέρα.Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης 128G μεγάλης χωρητικότητας, μόνο αρκετός ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη καταγραφή όλων των διαδικασιών εργασίας.Το μεγαλύτερο τεχνικό πλεονέκτημα αυτού του μηχανήματος είναι ότι ο χρόνος εγγραφής τμηματικού βρόχου είναι μεγάλος.Κατά την εγγραφή αρχείων βίντεο, μπορούν να ρυθμιστούν 5, 10, 15, 20 λεπτά και υποστηρίζεται η λειτουργία διακόπτη εγγραφής βρόχου.

 

Η απόδοση είναι ανώτερη, φυσικά, πρέπει επίσης να είναι online και εύκολο στη χρήση.Όσον αφορά τη σχεδίαση, το SOP-15 υιοθετεί ένα κομψό σχέδιο τόξου, με απλές και ομαλές γραμμές, πολύ μοντέρνα και τεχνολογική ατμόσφαιρα, μικρό και λεπτό σώμα, βολικό και άνετο στη χρήση και πραγματικά μειώνει την επιβάρυνση των αξιωματικών επιβολής του νόμου.Για να βελτιωθεί η ευκολία χρήσης, οι λειτουργίες όπως η εγγραφή βίντεο, η φωτογράφηση, η εγγραφή και η σημαντική σήμανση αρχείων του σωματοφύλακα χρειάζονται μόνο λειτουργία με ένα κουμπί, η οποία είναι απλή και βολική.

 

Το SOP-15 Law Enforcement Recorder ενσωματώνει τις λειτουργίες κάμερας υψηλής ευκρίνειας, εγγραφής φωτογραφιών, φωνητικής ενδοεπικοινωνίας, νυχτερινής όρασης κ.λπ. Μπορεί να καταγράψει ψηφιακά τη δυναμική και στατική σκηνή της διαδικασίας επιβολής του νόμου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη διαχείριση της κυκλοφορίας, κοινωνική ασφάλιση, δημόσια ασφάλεια, κ.λπ. Διάφορα σενάρια όπως η επιβολή του νόμου, η επιθεώρηση εξουσίας, η επιθεώρηση σιδηροδρόμων, η επιθεώρηση ασφάλειας του μετρό, κ.λπ., προωθούν τον επαγγελματισμό και την τυποποίηση της επιβολής του νόμου και προστατεύουν πραγματικά την ασφάλεια της επιβολής του νόμου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.