Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Προφυλάξεις για τη χρήση της κάμερας σώματος
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Προφυλάξεις για τη χρήση της κάμερας σώματος

2023-10-23

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Προφυλάξεις για τη χρήση της κάμερας σώματος

1Ελέγξτε τον εξοπλισμό πριν τον χρησιμοποιήσετε.

Πριν αρχίσεις να τραβάς στο σημείο της αστυνομίας, πρέπει να ελέγξεις αν η μπαταρία της κάμερας είναι πλήρως φορτισμένη, αν η κάρτα μνήμης έχει εισαχθεί σωστά,εάν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη και απενεργοποιημένη κανονικά, κλπ. Οι βασικοί έλεγχοι εξοπλισμού εξασφαλίζουν ότι η κάμερα σας λειτουργεί σωστά.

 

2Ρυθμίστε τη γωνία λήψης.

Όταν φωτογραφίζετε με μια κάμερα σώματος, πρέπει να επιλέξετε μια κατάλληλη γωνία λήψης ώστε οι σκηνές, οι άνθρωποι και τα γεγονότα που φωτογραφίζονται να μπορούν να καταγραφούν καθαρά και με ακρίβεια.η κάμερα πρέπει να φοριέται στο στήθος με το φακό να κοιτάζει προς τα εμπρός.

 

3Ορθή χρήση της λειτουργίας νυχτερινής όρασης

Οι κάμερες σώματος γενικά έχουν υπέρυθρη νυχτερινή όραση και λειτουργίες αντιστάθμισης του λευκού φωτός.πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία νυχτερινής όρασης υπέρυθρου για να λάβετε καθαρές και ορατές εικόνες; Ishoop Η κάμερα σώματος μπορεί να αλλάξει αυτόματα στη λειτουργία νυχτερινής όρασης υπέρυθρου ανάλογα με την ένταση του φωτός του περιβάλλοντος, ή μπορείτε να Επιλέξετε να αλλάξετε χειροκίνητα τη λειτουργία νυχτερινής όρασης υπέρυθρου,και υποστηρίζει επίσης το φως πλήρωσης, κάνοντας τις νυχτερινές φωτογραφίες πιο σαφείς.

 

4. Εξαγωγή δεδομένων και αντίγραφο ασφαλείας

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που καταγράφονται από την κάμερα σώματος πρέπει να ανεβάζονται εγκαίρως στον σταθμό συλλογής ή στον διακομιστή για να αποφευχθούν προβλήματα όπως η απώλεια δεδομένων.πρέπει να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα εμπιστευτικότητας κατά την εξαγωγή ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, και το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν πρέπει να αποκαλύπτονται κατά βούληση.

 

5. Συντήρηση

Για να εξασφαλιστεί η κανονική χρήση της κάμερας σώματος και να παραταθεί η διάρκεια ζωής της, είναι επίσης αναγκαίο να πραγματοποιείται συντήρηση και να καθαρίζεται τακτικά η επιφάνεια και η εσωτερική σκόνη,βρώμα και άλλες ακαθαρσίες της συσκευής· να ελέγχετε τακτικά εάν η μπαταρία, η κάρτα μνήμης και άλλα εξαρτήματα της συσκευής λειτουργούν σωστά.είναι απαραίτητο να αναφερθεί εγκαίρως και να ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα, κλπ.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.