Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Εδώ είναι εξοπλισμένος με τα camreas σώματος 4G για να ελέγξει την ατμοσφαιρική ρύπανση σε πραγματικό - χρόνος
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Εδώ είναι εξοπλισμένος με τα camreas σώματος 4G για να ελέγξει την ατμοσφαιρική ρύπανση σε πραγματικό - χρόνος

2022-07-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Εδώ είναι εξοπλισμένος με τα camreas σώματος 4G για να ελέγξει την ατμοσφαιρική ρύπανση σε πραγματικό - χρόνος

Αυτή τη στιγμή, το περιβάλλον είναι σοβαρά μολυσμένο, και φαίνεται ότι έχει γίνει μια πολυτέλεια για μας για να αναπνεύσει το καθαρό αέρα και να πιει μια γουλιά του υγιούς νερού. Επομένως, είναι επιτακτικό να προστατευθεί το περιβάλλον. Η τοπική προστασία του περιβάλλοντος είναι στη δράση. Το Anhui θα χτίσει 2.000 σημεία περιβαλλοντικού ελέγχου, και αγοράζει περισσότερο από τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου 300pcs 4G. Ικανοποιώντας τις παραδοσιακές λειτουργίες των πρακτορείων επιβολής του νόμου όπως η ακουστική καταγραφή, η τηλεοπτική καταγραφή, και ο προσδιορισμός θέσης, πρέπει να συνδυαστεί με την εποχή Διαδικτύου και να ενσωματώσει τις σε πραγματικό χρόνο διάφορες φιλικές προς το χρήστη app λύσεις 4G όπως η μετάδοση εικόνας, η φωτογραφία αυτόματος-εστίασης, η αποθήκευση σύννεφων, ο πραγματικός χρόνος σχεδιάζοντας, κ.λπ., κάτω από την προϋπόθεση της πραγματοποίησης της ασφαλείας δεδομένων επιβολής νόμου, Διαδίκτυο + ευφυής επιβολή νόμου έχει γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για τα πρακτορεία επιβολής του νόμου για να επιβάλει αποτελεσματικά το νόμο.

 

Στην πραγματική επιβολή νόμου, οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου πρώτης γραμμής είναι εξοπλισμένοι με τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου περιβαλλοντικού ελέγχου 4G, και τις έρευνες πρόληψης και ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης συμπεριφοράς επιθεωρητών, και βρήκαν επίσης την πηγή ρύπανσης στην επιχείρηση και τις ανεπάρκειες της πρόληψης ρύπανσης και της εργασίας ελέγχου, θέτοντας στερεά θεμέλια για το επόμενο βήμα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.