Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Πλήρως εξοπλισμένος με το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Πλήρως εξοπλισμένος με το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου

2021-09-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πλήρως εξοπλισμένος με το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου

Το Υπουργείο δημόσια ασφαλείας οργάνωσε μια συνέντευξη τύπου στο Πεκίνο για να εισαγάγει στις 14 Σεπτεμβρίου την πιό πρόσφατη πρόοδο στην τυποποίηση της επιβολής νόμου από τα όργανα δημόσια ασφαλείας. Σύμφωνα με τον ήλιο Maoli, διευθυντής του γραφείου Νομικών Θεμάτων του Υπουργείου δημόσια ασφαλείας, οι αντιπροσωπείες δημόσια ασφαλείας στις διάφορες θέσεις είναι αυτήν την περίοδο πλήρως εξοπλισμένες με τα επιτόπια όργανα καταγραφής επιβολής νόμου.

 

Ήλιος Maoli που εισάγεται ότι αυτή τη στιγμή, τα όργανα δημόσια ασφαλείας στις διάφορες θέσεις παίρνουν τα «ίχνη επιβολής και τη διαχείριση κλειστών βρόγχων» ως σημείο εισόδων, εξοπλίστε πλήρως την αστυνομία με τα επιτόπια όργανα καταγραφής επιβολής νόμου και άλλο εξοπλισμό, περιεκτικά χρήση ποικίλες μέθοδοι καταγραφής, και πραγματοποιήστε το συνδυασμό σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση αρχείων, κειμένου και κειμένου. Τα τηλεοπτικά και ακουστικά αρχεία συμπληρώνονται για να καταγράψουν όλες τις περιοχές και τις συνδέσεις της επιβολής νόμου από την παραλαβή της έκθεσης στο συμπέρασμα της περίπτωσης, που διαμορφώνει τα ίχνη της ολόκληρης διαδικασίας των δραστηριοτήτων επιβολής νόμου και της ανιχνεύσιμης διαχείρισης, και ένα πλήρες σύστημα καταγραφής επιβολής νόμου έχει καθιερωθεί και έχει βελτιωθεί.

 

Το δοχείο Zeng, ο επιθεωρητής δεύτερου επιπέδου γραφείου του Νομικών Θεμάτων του Υπουργείου δημόσια ασφαλείας, είπε ότι οι τοποθεσίες συνδύασαν με τις πραγματικές συνθήκες και χρησιμοποίησαν τις διάφορες μεθόδους όπως το κείμενο, οι εικόνες, τα τηλεοπτικά και ακουστικά αρχεία, και τα αρχεία συστημάτων πληροφοριών για να συνδέσουν τις εκθέσεις, επιτόπια επιβολή νόμου, διαχείριση χρήσης περιοχών, των ερωτήσεων, και της διαχείρισης περίπτωσης των διαχειριζόμενων της ιδιοκτησίας που περιλαμβάνεται στην περίπτωση, κ.λπ. Η ολόκληρη διαδικασία του χειρισμού περίπτωσης επιβολής νόμου και όλες οι συνδέσεις καταγράφονται περιεκτικά, και προσπάθειες καταβάλλονται να δημιουργήσουν μια αλυσίδα αρχείων επιβολής νόμου με την περιεκτική κάλυψη, την οργανική σύνδεση, και τη διαχείριση κλειστών βρόγχων, ώστε να επιτευχθούν η ανιχνευσιμότητα και η διαχείριση ανιχνευσιμότητας σε όλη τη διαδικασία των δραστηριοτήτων επιβολής νόμου.

 

Από την αρχή της λήψης της έκθεσης, καταχωρήστε τις λαμβανόμενες πληροφορίες εκθέσεων στο ενοποιημένο σύστημα πληροφοριών για την έκθεση, την περίπτωση, και τη σε απευθείας σύνδεση καταγραφή όλων των στοιχείων των πληροφοριών της λαμβάνουσας έκθεσης, της αποδοχής της περίπτωσης, και της ολόκληρης διαδικασίας on-line στην επιτόπια διαδικασία επιβολής νόμου, το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου αντικειμενικά και περιεκτικά επιτόπιες δραστηριότητες επιβολής νόμου αρχείων στη χρήση και τη διαχείριση της διαχειριζόμενης περιοχής περίπτωσης, πραγματοποιήστε τη ολική κάλυψη της τηλεοπτικής επιτήρησης και το πλήρες αρχείο των δραστηριοτήτων επιβολής νόμου, και στηριχθείτε στο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών για να πραγματοποιήσετε την πλήρεις και δυναμικούς επίβλεψη και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων επιβολής νόμου στη διαχειριζόμενη περιοχή περίπτωσης κατά την ερώτηση των εγκληματικών υπόπτων, διευθύνετε την ταυτόχρονη ακουστική και τηλεοπτική καταγραφή σε όλη τη διαδικασία από την άποψη της διαχείρισης ιδιοκτησίας σχετικής, τα λεπτομερή αρχεία των βασικών πληροφοριών της ιδιοκτησίας σχετικής και η μεταφορά, μεταφέρουν, επιστρέφουν, διάθεση και άλλες πληροφορίες.

 

Το δοχείο Zeng είπε ότι η καθιέρωση ενός μηχανισμού καταγραφής πλήρης-διαδικασίας για την επιβολή νόμου έχει διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στην τυποποίηση των δραστηριοτήτων επιβολής νόμου, τη βελτίωση της αποδοτικότητας του χειρισμού περίπτωσης, και την εξασφάλιση ότι η αστυνομία εκτελεί τα καθήκοντά τους σύμφωνα με το νόμο και τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των ανθρώπων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.