Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ευφυούς οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ευφυούς οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου

2021-06-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ευφυούς οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου

Το ευφυές όργανο καταγραφής επιβολής νόμου έχει οκτώ χαρακτηριστικά:

Εκτός από τον αδιάβροχο, την αντι-πτώση, το βίντεο, τη κάμερα, το χαρακτηρισμό, και τις λειτουργίες προσδιορισμού θέσης των συνηθισμένων οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου,

έχει επίσης τον πραγματικό χρόνο να φορτώσουν και τις σε πραγματικό χρόνο επιστροφής λειτουργίες.

1. Δυνατότητα να προσεγγιστεί wirelessly το Διαδίκτυο: Πραγματοποιήστε τη σε πραγματικό χρόνο μετάδοση εικόνας δικτύων και τη σε πραγματικό χρόνο αποστολή της επιβολής νόμου.

2. Με την αυτόματη λειτουργία πυροβολισμού ζουμ: Συμπεριλαμβάνων το αυτόματο ζουμ του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου, πάρτε μια σαφή εικόνα, επιβάλτε αυστηρά

ο νόμος, και συγχρόνως, η υψηλής ευκρίνειας εικόνα μπορεί να ολοκληρώσει μια υψηλή ευρεία γωνία.

3. Ανοικτό λειτουργικό σύστημα: Με τον ανεξάρτητο επεξεργαστή πυρήνων (ΚΜΕ) και τη μνήμη, περισσότερες εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν, έτσι ώστε η λειτουργία του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου μπορεί να επεκταθεί απείρως.

4. Εξανθρωπισμός: Η λειτουργία μηχανών μπορεί να επεκταθεί σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες. Για τις ανάγκες επιβολής νόμου, η σε πραγματικό χρόνο επέκταση των ενσωματωμένων λειτουργιών της μηχανής, καθώς επίσης και οι βελτιώσεις λογισμικού, και ο ευφυής προσδιορισμός της συμβατότητας λογισμικού, πραγματοποιούν την εξανθρωπισμένη επέκταση λειτουργίας του συγχρονισμού της διαδικασίας επιβολής νόμου.

5. Υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής: Η πολυσημειακή αφή, ακόμη και πέντε σημείων αφή, πραγματοποιεί τη λειτουργία οθόνης του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου, η οποία είναι απλούστερη και ισχυρότερη για τις εκτεταμένες εφαρμογές.

6. Ευφυής αναγνώριση σύννεφων: Με την ανάπτυξη Internet+, μέσω της πρόσβασης στο δίκτυο υποβάθρου, μπορεί ακριβώς να εκτελέσει την αναγνώριση εικόνας, να προσδιορίσει τις κάρτες ταυτότητας, να κλέψει τα οχήματα και άλλες λειτουργίες, και να βελτιώσει την αποδοτικότητα της επιβολής νόμου.

7. Σε απευθείας σύνδεση μετάδοση: Τα ακουστικά και τηλεοπτικά στοιχεία μπορούν να διαβιβαστούν on-line μέσω του δικτύου 4g/5g και WIFI, και η μακρινή εντολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

8. Τα υψηλής ευκρίνειας εικονοκύτταρα μπορούν να επιλεχτούν αυθαίρετα για το πυροβολισμό, μεγάλη ευρεία καταγραφή γωνίας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.