Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Κάμερα σωμάτων αναγνώρισης προσώπου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Κάμερα σωμάτων αναγνώρισης προσώπου

2023-04-12

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Κάμερα σωμάτων αναγνώρισης προσώπου

Η κάμερα σωμάτων αναγνώρισης προσώπου είναι μια ευφυής συσκευή που προσθέτει τις του προσώπου ικανότητες αναγνώρισης στις υπάρχουσες λειτουργίες καμερών σωμάτων, που επιτρέπουν στη κάμερα σωμάτων για να προσδιορίσει τους υπόπτους στον πραγματικό χρόνο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τα βίντεο επιβολής νόμου, το προσωπικό επιβολής νόμου εξάγει αυτόματα τις του προσώπου εικόνες, οι οποίες συγκρίνονται στον πραγματικό χρόνο με την του προσώπου βάση δεδομένων και προειδοποιούνται γρήγορα. Συγχρόνως, οι αποσπασματικές του προσώπου εικόνες μπορούν να φορτωθούν στην πλατφόρμα νοημοσύνης δημόσια ασφαλείας μέσω 4G και WIFI για τις εφαρμογές αποθήκευσης και ανάλυσης.

 

Η κάμερα σώματος μπορεί να συλλάβει τα πρόσωπα στο βίντεο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καταγραφής, να εξαγάγει τις του προσώπου τιμές χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, και να τις συγκρίνει με τις του προσώπου εικόνες που σώζονται στη κάρτα μνήμης συσκευών επιβολής νόμου (όπως τα πρόσωπα των επιθυμητών εγκληματιών και των προσφύγων). Μετά από την επιτυχή σύγκριση, στέλνει αυτόματα τις υγιείς υπαγορεύσεις συναγερμών και τις υπαγορεύσεις δόνησης για να υπενθυμίσει στους αστυνομικούς για να λάβει μέτρα. Οι εικόνες και τα βίντεο που λαμβάνονται στην περιοχή μπορούν επίσης να διαβιβαστούν στο κέντρο ελέγχου για τη σε πραγματικό χρόνο αναγνώριση μέσω του δικτύου 4G. Τα πρόσωπα που συλλαμβάνονται από το όργανο επιβολής νόμου μπορούν να συγκριθούν στον πραγματικό χρόνο με τη βάση δεδομένων προσώπου, και η κάμερα σωμάτων που κατέχει το προσωπικό επιβολής νόμου στην περιοχή μπορεί να ενημερωθεί μακρινά στον πραγματικό χρόνο για να αποκριθεί γρήγορα σε μερικές έκτακτες ανάγκες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.