Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Εξέταση του αντίκτυπου του μήκους σε πόδηα καμερών σωμάτων στις περιπτώσεις μεγάλης ακτινοβολίας που περιλαμβάνουν την αστυνομία
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Εξέταση του αντίκτυπου του μήκους σε πόδηα καμερών σωμάτων στις περιπτώσεις μεγάλης ακτινοβολίας που περιλαμβάνουν την αστυνομία

2022-12-30

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Εξέταση του αντίκτυπου του μήκους σε πόδηα καμερών σωμάτων στις περιπτώσεις μεγάλης ακτινοβολίας που περιλαμβάνουν την αστυνομία

Όταν το μήκος σε πόδηα καμερών σωμάτων — το βίντεο μπορεί να προσθέσει ένα στρώμα της διαφάνειας στην αστυνόμευση και τη διαδικασία δικαστηρίων, αλλά η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω εάν η εμφάνιση τέτοιου μήκους σε πόδηα ασκεί πολλή επίδραση στα ποσοστά καταδικαστικής απόφασης. Όπου φαίνεται να έχει ο περισσότερος αντίκτυπος είναι στη δημόσια αντίληψη για την αστυνομία και το Σύστημα Ποινικής Δικαιοσύνης. Για μια ΚΥΜΑΤΙΣΤΗ έρευνα 10, εξετάσαμε τρεις περιπτώσεις μεγάλης ακτινοβολίας που περιλαμβάνουν τη χρήση δύναμης.

 

Κατ' αρχάς, ένας πυροβολισμός στην οδό Granby που οδήγησε στους αστυνομικούς του Norfolk που πυροβολούν και που τραυματίζουν το Barry Carrington δεδομένου ότι ξαναφόρτωσε το πυροβόλο όπλο του έξω από μια πολυάσχολη πλάτη εστιατορίων το Φεβρουάριο.

«Το γεγονός ότι είχαμε υψηλό - μήκος σε πόδηα καμερών ποιοτικών σωμάτων κατέστησε την εργασία μου ευκολότερη,» πληρεξούσιος Ramin Fatehi της Κοινοπολιτείας του Norfolk.

Μετά από μια αναθεώρηση της χρήσης δύναμης, Fatehi οργάνωσε μια συνέντευξη τύπου για να αναγγείλει ότι οι ανώτεροι υπάλληλοι που πυροβόλησαν Carrington δεν θα αντιμετώπιζαν οποιεσδήποτε δαπάνες. Λέει είναι μια απόφαση θα είχε λάβει χωρίς το βίντεο, αλλά ότι «κατέστησε την ένδειξη σαφέστερη και μπορεί να δώσει στο κοινό περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτό που η αστυνομία έκανε και το γεγονός ότι η αστυνομία έκανε τι έπρεπε να κάνουν.»

 

Αφ' ετέρου, το μήκος σε πόδηα καμερών σωμάτων μπορεί να παρουσιάσει στους ανώτερους υπαλλήλους που κάνουν ίσως τι δεν είναι υποτιθέμενοι.

Παραδείγματος χάριν, το βίντεο μιας στάσης κυκλοφορίας σε Windsor, Βιρτζίνια, πήγε προερχόμενο από ιό όταν παρουσίασε ψεκάζοντας υπολοχαγό Caron Nazario αμερικάνικου στρατού πιπεριών δύο αστυνομικών αφότου τον τράβηξαν για αυτό που θεώρησαν μια ελλείπουσα πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας στο πίσω μέρος SUV του.

Οι ανώτεροι υπάλληλοι που περιλαμβάνονται δεν χρεώθηκαν, αλλά ένας ειδικός κατήγορος ζήτησε από μια έρευνα για να βρεί εάν ένας από τους ανώτερους υπαλλήλους παραβίασε τα πολιτικά δικαιώματα Nazario.

«Θα ήταν δύσκολο να εξηγήσει πραγματικά – πόσο μάλλον για να πωλήσει σε μια κριτική επιτροπή – τι εμφανίστηκε πραγματικά χωρίς το μήκος σε πόδηα καμερών σωμάτων,» ο εν λόγω Jonathan Άρθουρ, η οποία αντιπροσωπεύει Nazario σε μια αστική δίκη ενάντια στους ανώτερους υπαλλήλους.

 

Σαν πληρεξούσιο πολιτικών δικαιωμάτων, ο Άρθουρ λέει το μήκος σε πόδηα καμερών ότι σωμάτων μπορεί να ωφελήσει τους πελάτες του.

«Είμαστε καλοί εκπαιδευμένος μέσω του κουλτούρα ποπ και των μέσων, μέσω “των σπολών” και “του Νόμος & Τάξη” να θελήσουμε πραγματικά να θεωρήσουμε την επιβολή νόμου, και ήταν ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο για να πάρει να πείσει τις κριτικές επιτροπές ότι η έκδοση του πελάτη μου ήταν η αλήθεια. Τον δίνει στο τ ανεξάρτητη άποψη αυτό που εμφανίστηκε,» Άρθουρ εν λόγω.

Τέλος, μια έλλειψη μήκους σε πόδηα καμερών σωμάτων μπορεί να δημιουργήσει τα ερωτήματα για τις ενέργειες των ανώτερων υπαλλήλων στην κοινότητα. Αυτός είναι τι συνέβη στην περίπτωση Donovon λυντσάρει, το οποίο πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια μιας χαοτικής νύχτας στην παραλία Oceanfront της Βιρτζίνια το 2021.

Ο ανώτερος υπάλληλος που πυροβόλησε λυντσάρει είχε μια κάμερα σωμάτων, αλλά δεν την ενεργοποίησε. Οι κατήγοροι καθόρισαν ότι ο πυροβολισμός δικαιολογήθηκε, αλλά στη συνέπεια του θανάσιμου πυροβολισμού, μέλη της κοινότητας που διαμαρτυρήθηκε — και Lynch's η οικογένεια μήνυσε τον ανώτερο υπάλληλο.

Όσο ο αντίκτυπός του στις δικαστικές υποθέσεις, αυτό είναι κάτι Katie Bollman, ο βοηθός καθηγητής των οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Όρεγκον λέει ότι η έρευνα είναι λίγο εκπληκτική.

«Συνολικά ο αριθμός υποθέσεων που εισάγουν τα δικαστήρια μοιάζει με αυτοί είναι σχεδόν ίδιος πριν και μετά από την αστυνομία φορά τις σώμα-φορεμένες κάμερες,» Bollman εν λόγω.

Η έρευνα του Bollman παρουσιάζει ότι η εφαρμογή των καμερών στις τοπικές Αστυνομίες έχει οδηγήσει σε μια μείωση 10% σε περιπτώσεις που περιλαμβάνουν την άμεση συμμετοχή με έναν αστυνομικό – όπως την αντίσταση της σύλληψης, ή την επίθεση σε έναν αστυνομικό. Αλλά ειδάλλως — δεν έχει κινήσει τη βελόνα πολύς από την άποψη των πεποιθήσεων.

Η μελέτη της επίσης διαπίστωσε ότι το μήκος σε πόδηα καμερών μπορεί σημαντικά να αυξήσει τους φόρτους εργασίας για τους κατηγόρους. Αλλά εκείνη η παρενέργεια είναι κάτι Fatehi είναι πρόθυμη να ζήσει με.

«Βοηθούν με τη διαφάνεια και δημόσια εμπιστοσύνη,» είπε.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.