Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Εξοπλισμένος με BWC για να προωθήσει την τυποποιημένη επιβολή νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Εξοπλισμένος με BWC για να προωθήσει την τυποποιημένη επιβολή νόμου

2021-06-18

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Εξοπλισμένος με BWC για να προωθήσει την τυποποιημένη επιβολή νόμου

Προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η επίβλεψη της επιβολής νόμου πυροπροστασίας, τυποποιήστε τη συμπεριφορά επιβολής νόμου, και βελτιώστε το επίπεδο

από την εφαρμογή πληροφοριών επιβολής νόμου, η πυροσβεστική νομών πήρε το προβάδισμα στην προώθηση της πιλοτικής εφαρμογής των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου

στις δυνάμεις πυρκαγιάς της πόλης, και επενδυμένα 80.000 yuan σε όργανα καταγραφής επιβολής νόμου αγορών 7 και 1 τερματικό συλλογής δεδομένων μαζί με τον ενισχυτικό κεντρικό υπολογιστή, ένας «τρεις--ένας» τρόπος λειτουργίας «συστήματος διαχείρισης οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου σταθμών → συλλογής δεδομένων οργάνων καταγραφής → επιβολής νόμου» έχει καθιερωθεί.

«Δεδομένου ότι έχουμε αυτό το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου, μπορούμε τώρα να συλλέξουμε και να καθορίσουμε τα παράνομα στοιχεία στην πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων επιβολής νόμου. Έναντι πριν, μερικές περιττές διαφωνίες έχουν αποφευχθεί, και είναι καταλληλότερο να βγεί για την επιβολή νόμου.»

το προσωπικό είπε με τη συγκίνηση.

Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου ενσωματώνει τις λειτουργίες όπως το υψηλής ευκρίνειας βίντεο, η καταγραφή, η φωτογράφιση, η ενδοσυνεννόηση, να αντι-πειράξει και η στιγμιαία αναπαραγωγή ήχου, και έχει τα χαρακτηριστικά της ύπαρξης φορητό, εύκολο να λειτουργήσουν, των υψηλών εικονοκυττάρων, της μεγάλης περιεκτικότητας, και της συνανμένος διάφορης περιβαλλοντικής επιβολής νόμου. Οι εποπτικοί αξιωματούχοι επιβολής νόμου πυρκαγιάς μπορούν να φορέσουν τους στα στήθη τους ή τα διακριτικά ώμων κατά τη διάρκεια της επιβολής νόμου. Μπορούν να καταγράψουν τη διαδικασία επιβολής νόμου κατά τρόπο έγκαιρο, περιεκτικό και ακριβή, και μπορούν αποτελεσματικά να αποκαταστήσουν τη σκηνή επιβολής νόμου, να λύσουν εύκολα από κοντά την επιβολή νόμου και την επιβολή νόμου νύχτας, το πρόβλημα κ.λπ.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.