Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Εξοπλίστε τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου σωμάτων για να δημιουργήσετε μια εκπολιτισμένη πόλη
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Εξοπλίστε τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου σωμάτων για να δημιουργήσετε μια εκπολιτισμένη πόλη

2022-06-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Εξοπλίστε τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου σωμάτων για να δημιουργήσετε μια εκπολιτισμένη πόλη

Οι πόλεις των ανθρώπων ρυθμίζονται από τους ανθρώπους, και η πόλη ρυθμίζεται για τους ανθρώπους. Προκειμένου να δημιουργηθεί περαιτέρω ένα καθαρό και τακτικό περιβάλλον πόλεων, το αστικό γραφείο επιβολής διοικητικού νόμου φορά ένα όργανο καταγραφής επιβολής νόμου για να εστιάσει πολύ στους στόχους και τους στόχους μια εκπολιτισμένη πόλη, από τις οξύνοιες και την ποιότητα της πόλης.

 

Η κλίμακα των πόλεων συνεχίζει να επεκτείνεται, το επίπεδο κατασκευής πρέπει να βελτιωθεί βαθμιαία, και ο στόχος την υγιή λειτουργία των πόλεων γίνεται όλο και περισσότερο σκληρός. Είναι απαραίτητο να καταγραφούν τα στοιχεία σε όλη τη διαδικασία για να ενισχυθούν και να βελτιωθούν οι ανάγκες της αστικής διαχείρισης. Η θέση και ο ρόλος της αστικής διαχείρισης είναι επίσης όλο και περισσότερο προεξέχοντες.

 

Το κινητό αστικό όργανο καταγραφής επιβολής διοικητικού νόμου μπορεί να επιτύχει τη σφαιρική κάλυψη, την πλήρους απασχόλησης διαθεσιμότητα, και το ολικό έλεγχο. Ανοίγει το «τελευταίο μίλι» των πρακτικών εφαρμογών για την περιεκτική επιβολή διοικητικού νόμου, και παρέχει μια ενσωματωμένη διοικητική πλατφόρμα για το επιτόπιους βίντεο και τον ήχο επιβολής νόμου. Μέσω της επιτόπιας επιβολής νόμου η τηλεοπτική και ακουστική διαχείριση δεδομένων βελτιώνει το επίπεδο τυποποίησης και την ικανότητα της επιτόπιας επιβολής νόμου.

 

Η μακρινή σε πραγματικό χρόνο ενδοσυνεννόηση, σε πραγματικό χρόνο μετάδοση οθόνης, μπορεί να πραγματοποιήσει την αλληλεπίδραση με το Κέντρο Εντολών και την αποδοτική επεξεργασία για το προσωπικό επιβολής νόμου, το αστικό όργανο καταγραφής επιβολής διοικητικού νόμου όχι μόνο ρυθμίζει τη διαδικασία επιβολής νόμου τους, εξασφαλίζει τη δικαιοσύνη και τη δικαιοσύνη της διαδικασίας επιβολής νόμου, αλλά και ενεργεί δεδομένου ότι ένας αποτρεπτικός παράγοντας που η λειτουργία προειδοποίησης επιτρέπει στις μάζες για να συνεργαστεί συνειδητά με την εργασία, διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των αξιωματούχων επιβολής νόμου, και παρέχει την ισχυρή βοήθεια για την αποδοτικούς επιβολή νόμου και το χειρισμό περίπτωσης.

 

Στο στάδιο της επιτόπιας επιβολής νόμου, το σημαντικότερο πράγμα για την αστική διαχείριση είναι να διατηρηθούν τα επιτόπια στοιχεία. Το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου έχει το πλήρες ψήφισμα HD, υψηλής ευκρίνειας ποιότητα εικόνας, και είναι εξοπλισμένο με έναν μεγάλο ευρύ φακό γωνίας, έτσι ώστε οι αξιωματούχοι επιβολής νόμου πρώτης γραμμής μπορούν να πυροβολήσουν χωρίς παράλειψη, να συλλέξουν τα στοιχεία πιό σαφώς, και να καταστήσουν τις πληροφορίες επιβολής νόμου πιό εξακριβωμένες. Πλήρης και διαφανής, η επιτόπια συλλογή στοιχείων είναι επίσης σαφέστερη και ακριβέστερη, το οποίο είναι κατάλληλο για το βίντεο αργότερα εξέτασης και ξεφυλλίσματος για τη συλλογή στοιχείων.

 

Το αστικό όργανο καταγραφής επιβολής διοικητικού νόμου προσαρμόζεται στα πρότυπα τρεις-απόδειξης βιομηχανικός-βαθμού, με αδιάβροχο, την πτώση-απόδειξη και το dust-proof σχέδιο, έτσι ώστε οι αστικοί διοικητικοί αξιωματούχοι επιβολής νόμου μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να ολοκληρώσουν την εργασία τους αποτελεσματικά δημιουργήστε μια καθαρές, άνετες και τακτικές ζωή και μια εργασία για το μαζικό περιβάλλον, ενισχύστε αποτελεσματικά την αστική διαχείριση, δώστε το πλήρες παιχνίδι στο ρόλο της διαχείρισης, και εκτελέστε ενεργά τη διάφορη εργασία επιβολής νόμου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.