Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Ενισχύστε την ασφάλεια με τις κάμερες σωμάτων
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Ενισχύστε την ασφάλεια με τις κάμερες σωμάτων

2022-09-29

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ενισχύστε την ασφάλεια με τις κάμερες σωμάτων

Πρόσφατα, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια, ένα διοικητικό γραφείο ιδιοκτησίας ακίνητων περιουσιών σε Hangzhou, επαρχία Zhejiang έχει εξοπλίσει μια batch υψηλής ευκρίνειας οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου για τη χρήση, και απαιτεί το προσωπικό στο καθήκον να φερθούν κατά τη διάρκεια των ωρών απασχόλησης, και να καταγραφεί ολόκληρη η διαδικασία ανεξάρτητα από την ημέρα ή τη νύχτα, έτσι ώστε όλοι οι επισφαλείς παράγοντες μπορούν να αποτραπούν από την εμφάνιση. Πριν από αυτόν, εξασφαλίστε ότι τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα του κοινοτικού προσωπικού δεν παραβιάζονται.

 

Η κοινοτική εργασία ασφάλειας είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της διοικητικής εργασίας ιδιοκτησίας. Σήμερα, οι εγκληματίες διαπράττουν τα εγκλήματα σε ένα ατελείωτο ρεύμα. Το κέντρο υπηρεσιών ιδιοκτησίας πρέπει να είναι συνεχώς άγρυπνο προκειμένου να εξασφαλιστεί καλύτερα η ασφάλεια του περιβάλλοντος διαβίωσης των ανθρώπων. Δεδομένου ότι το διοικητικό γραφείο ιδιοκτησίας ακίνητων περιουσιών εξέδωσε μια υψηλής ευκρίνειας σωματοφυλακή για τη χρήση, η ασφάλεια της κοινότητας έχει βελτιώσει πολλής από πριν.

 

Σύμφωνα με τις εκθέσεις, το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου έχει βοηθήσει επίσης τους ιδιοκτήτες της κοινότητας για να ανακτήσει τα χαμένα στοιχεία πολλές φορές, και έχει λύσει διάφορες παρανοήσεις και συγκρούσεις. Ο αξιωματικός ασφαλείας ιδιοκτησίας είπε επίσης: «Η φθορά ενός οργάνου καταγραφής σώμα-επιβολής στο καθήκον κάνει την εργασία πιό μεγαλόψυχη και καθησυχάζοντας απ'ό, τι πριν από, και η νυχτερινή τηλεοπτική καταγραφή είναι επίσης πολύ ισχυρή, και υπάρχει μια βάση για τις διαφωνίες, που όχι μόνο εγγυάται τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των ανθρώπων στην κοινότητα, αλλά και προστατεύει τα νόμιμα συμφέροντά μας.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.