Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Έχει πράγματι πρακτικό αποτέλεσμα η λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS του καταγραφέα επιβολής του νόμου;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Έχει πράγματι πρακτικό αποτέλεσμα η λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS του καταγραφέα επιβολής του νόμου;

2022-11-18

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Έχει πράγματι πρακτικό αποτέλεσμα η λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS του καταγραφέα επιβολής του νόμου;

Σε σύγκριση με τη συνηθισμένη συσκευή εγγραφής επιβολής του νόμου, η έξυπνη συσκευή εγγραφής επιβολής του νόμου 4G δεν ενσωματώνει μόνο τερματικό έξυπνου τηλεφώνου, τερματικό ενδοεπικοινωνίας, τερματικό βίντεο σε ένα.Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μονάδα WIFI και σύστημα εντοπισμού θέσης GPS.Για τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου πρώτης γραμμής, αυτό αναμφίβολα θα κάνει τη δουλειά πιο βολική.Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή έκτακτης ανάγκης, οι συσκευές καταγραφής επιβολής του νόμου 4G μπορούν να επιτρέψουν στο προσωπικό επιβολής του νόμου να επικοινωνεί έγκαιρα με όλα τα επίπεδα του προσωπικού.Η ενσωματωμένη λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια τη θέση του προσωπικού επιβολής του νόμου, έτσι ώστε να επιτευχθεί έγκαιρη ενίσχυση.

Για το σύστημα εντοπισμού θέσης, ορισμένα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας χρησιμοποιούν GPS+ Beidou +A-GPS τριπλό εντοπισμό θέσης.Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται: αυτό είναι πιθανώς ένα τέχνασμα, το πραγματικό δεν πρέπει να έχει μεγάλο αποτέλεσμα.

Οχι τόσο πολύ.Για παράδειγμα, εξετάστε τον προγραμματισμό του συστήματος ισχύος.Η ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται από πολλούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και είναι ένα πολύ περίπλοκο σύστημα για την παροχή ενέργειας στην πλειοψηφία των χρηστών μέσω του δικτύου μεταφοράς, μετατροπής, διανομής και τροφοδοσίας.

Μόλις παρουσιαστεί ένα σφάλμα, περιλαμβάνει ιεραρχικό προγραμματισμό και ιεραρχικό προγραμματισμό.Είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι κάθε τμήμα εντός της δικαιοδοσίας προγραμματισμού ολοκληρώνει τις εργασίες προγραμματισμού αυστηρά ποιοτικά και ποσοτικά.Εδώ, η λειτουργία εντοπισμού θέσης GPS του καταγραφέα επιβολής του νόμου 4G μπαίνει στο παιχνίδι.

Πρώτα απ 'όλα, το προσωπικό συντήρησης θα στείλει την εικόνα πίσω στο κέντρο διοίκησης σε πραγματικό χρόνο μέσω του οργάνου επιβολής του νόμου 4G και το κέντρο διοίκησης θα καθορίσει το σχέδιο συντήρησης και θα δώσει απομακρυσμένη καθοδήγηση μέσω αυτού του βίντεο.

Δεύτερον, εάν ο τηλεδιοικητής θέλει να πραγματοποιήσει μεταφορά προσωπικού, πρέπει να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία εντοπισμού θέσης.Οι ηγέτες και οι ειδικοί συμμετέχουν στη διοίκηση πρώτης γραμμής στο παρασκήνιο και πραγματοποιούν λογική ανάπτυξη προσωπικού και κοντινής υποστήριξης μέσω της ακριβούς τοποθέτησης.Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και εργασία, να ολοκληρώσει αποτελεσματικά τις εργασίες βιαστικής επισκευής, να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.