Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Δημιουργήστε ένα περιβάλλον επιβολής νόμου ηλιοφάνειας
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Δημιουργήστε ένα περιβάλλον επιβολής νόμου ηλιοφάνειας

2022-07-01

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Δημιουργήστε ένα περιβάλλον επιβολής νόμου ηλιοφάνειας

Κατά επιβολή του νόμου, την επόπτες υγείας της επίβλεψης υγείας Guangzhou και το γραφείο επιβολής νόμου στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ θα παρεμβάλουν έναν νέο εξοπλισμό, ένα ταξινομημένο επιτόπιο όργανο καταγραφής επιβολής νόμου τσιγάρων κιβώτιο, στο στήθος τους. Μπορεί να καταγράψει ολόκληρη τη διαδικασία της εργασίας επιβολής νόμου των εποπτών υγείας, και έχει τις λειτουργίες της τηλεοπτικής καταγραφής, της καταγραφής και της φωτογράφισης, αφήνοντας τα στοιχεία επιβολής νόμου για το προσωπικό επιβολής νόμου.

«Με αυτόν τον εξοπλισμό, δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για μερικά προβλήματα στην επιβολή νόμου.» Σύμφωνα με το διευθυντή του γραφείου επιβολής επίβλεψης και νόμου υγείας περιοχής, στο στάδιο της επιβολής νόμου, οι επόπτες υγείας αντιμετωπίζουν συχνά την κατάσταση ότι τα κόμματα δεν μπορούν να τιμωρηθούν λόγω της ανεπαρκούς ένδειξης. Τώρα, ως νέο όπλο επιβολής νόμου, το πρόσφατα εξοπλισμένο πολυσύνθετο όργανο καταγραφής επιβολής νόμου μπορεί σαφώς και εντελώς να καταγράψει ολόκληρη τη διαδικασία της επιβολής νόμου, να εξασφαλίσει τη δικαιοσύνη και την αποτελεσματικότητα των από πρώτο χέρι πληροφοριών, να εποπτεύσει τη συμπεριφορά επιβολής νόμου του προσωπικού επιβολής νόμου σε επίπεδο βάσης, και να βελτιώσει την ποιότητα της επιβολής νόμου. Προκειμένου να διευκολυνθούν οι μάζες στις σχετικές πληροφορίες επιβολής νόμου ερώτησης, η επίβλεψη υγείας περιοχής και το γραφείο επιβολής νόμου χρησιμοποιούν την πλατφόρμα «συστημάτων πληροφοριών υγείας» για να εισαγάγουν τη επίβλεψη και τις πληροφορίες επιβολής νόμου και την έρευνα περίπτωσης υγείας και τις πληροφορίες επεξεργασίας στο σύστημα.

Χωρίς έξοδο, οι μάζες μπορούν σύνδεση στο «σύστημα πληροφοριών υγείας» μέσω των κινητών τηλεφώνων ή των υπολογιστών να ελέγξουν την αποδοχή, την πρόοδο και τα αποτελέσματα των επιδημικών περιπτώσεων, που όχι μόνο εξυπηρετούν τις μάζες, αλλά και διευκολύνουν τη επίβλεψη.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.