Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Η σπόλα χρησιμοποιεί το έκκεντρο σώματος
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Η σπόλα χρησιμοποιεί το έκκεντρο σώματος

2022-08-05

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η σπόλα χρησιμοποιεί το έκκεντρο σώματος

Η χρήση της κάμερας σωμάτων στο μετρώντας κέντρο για usino-Bundi ανοικτό στο στάδιο Opotio RiomruMemorial σε Walium είναι ένα επίδομα προς τους ισχυρισμούς παρουσιάσεων αποδείξεων αργότερα.

Βόρειος κινητός αστυνομικός ομάδας που συνδέθηκε με την κινητή ομάδα 13Constable Philip Yallon, εν λόγω διανεμήθηκε δύο κάμερες σωμάτων στη χρήση κατά τη διάρκεια της ψηφίζοντας και μετρώντας περιόδου.

Είπε πρίν χρησιμοποιεί τις κάμερες σωμάτων, έκανε τη συνειδητοποίηση στους ανθρώπους, τους διαλογ'εες, τα electoralofficers, τους προσωρινούς εργαζομένους εκλογής και τους υποστηρικτές συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων του σκοπού της κάμερας και είναι οφέλη.

Η κάμερα σωμάτων εισήχθη από τη Αστυνομία λόγω του παιχνιδιού προηγούμενων εμπειριών offoul κατά τη διάρκεια της περιόδου εκλογής.

Το Const Yallon είπε ότι το μήκος σε πόδηα που λαμβάνεται θα χρησιμοποιηθεί ως στοιχεία για να απομακρύνουν ή να εξετάσουν τα anyallegations.

«έναρξη λ που παίρνει τα footages όταν κινούνταν τα κάλπη προς το μετρώντας κέντρο,» είπε.

«Στο μετρώντας κέντρο, καταγράφω όλους τους αύξοντες αριθμούς των κάλπη όταν επιβεβαιωμένα byscrutineers συμπεριλαμβανομένου του ανοίγματος των κάλπη, διαλογείς που ταξινομούν τους και distributingthe έπειτα το ψηφοδέλτιο στα παράθυρα του υποψηφίου.»

Είπε ότι όλα που συμβαίνουν στο μετρώντας κέντρο είναι καταγράφονται έτσι candidatesshould είναι άνετα ότι υπάρχει διαφάνεια στο μετρώντας κέντρο.

Είπε εάν υπάρχουν ισχυρισμοί ενάντια στον υπολογισμό των ανώτερων υπαλλήλων, ROs ή AROs, τα footages είναι απόδειξη thereas.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.