Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Μπορούν τα τηλέφωνα κυττάρων να αντικαταστήσουν τις κάμερες σωμάτων για την επιβολή νόμου;
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Μπορούν τα τηλέφωνα κυττάρων να αντικαταστήσουν τις κάμερες σωμάτων για την επιβολή νόμου;

2022-05-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Μπορούν τα τηλέφωνα κυττάρων να αντικαταστήσουν τις κάμερες σωμάτων για την επιβολή νόμου;

«Είναι προφανές ότι μπορείτε να καταγράψετε τα βίντεο με ένα κινητό τηλέφωνο και να τα φορτώσετε, τόσο γιατί να εφεύρετε μια πολυσύνθετη κάμερα σωμάτων; Δεν είναι απόβλητα;» Οι άνθρωποι δεν μπορούν να βοηθήσουν αλλά έχουν τέτοιες ερωτήσεις. Σε μια λέξη, η καθεμία έχει τους τομείς εμπειρίας τους, ακριβώς όπως ανεξάρτητα από το πόσο το αγαθό ένα κινητό τηλέφωνο είναι, δεν μπορεί να συγκρίνει με μια επαγγελματική κάμερα. Αυτό που είναι περισσότερος, το κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να καλύψει εντελώς όλες τις λειτουργίες της κάμερας σωμάτων.

Η κάμερα σωμάτων έχει την υπέρυθρη λειτουργία νυχτερινής όρασης του μακρινού και κοντινού φωτός. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με το υψηλής ισχύος υπέρυθρο φως κοντινός-ακτίνων και το υπέρυθρο φως υψηλός-ακτίνων, τα οποία μπορούν σαφώς να δουν τα του προσώπου χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ανθρώπων μέσα σε 15 μέτρα και την περίληψη του ανθρώπινου σώματος μέσα σε 20 μέτρα. Η λευκιά ελαφριά ομάδα των ενσωματωμένων οδηγήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός για το φωτισμό τη νύχτα, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την άσπρη αποζημίωση τη νύχτα, η οποία μπορεί να επιτύχει τις φωτογραφίες χρώματος και την τηλεοπτική καταγραφή τη νύχτα. Τα τηλέφωνα κυττάρων δεν μπορούν να το κάνουν.

Η κάμερα σωμάτων μπορεί να εκτελέσει τη σε πραγματικό χρόνο τηλεοπτική επιστροφή, την ενδοσυνεννόηση, και άλλες λειτουργίες, και τα καταγραμμένα ακουστικά και τηλεοπτικά στοιχεία δεν μπορούν να διαγραφούν τοπικά, αποτρέποντας τα στοιχεία επιβολής νόμου από να πειραχτούν και διαγραφή, καθιστώντας κατά συνέπεια τις διαφωνίες επιβολής νόμου εντονότερες, αλλά τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Ο χρόνος των αξιωματούχων επιβολής νόμου στο εξωτερικό καθήκοντος είναι μακροχρόνιος ή σύντομος. Είναι κανονικό για τους αξιωματούχους επιβολής νόμου να είναι στο καθήκον για περισσότερο από 8 ώρες. Οι υψηλής απόδοσης μπαταρίες λίθιου χρησιμοποιούνται για τα αρχεία επιβολής νόμου, τα οποία έχουν την ισχυρή διάρκεια ζωής μπαταρίας και εξασφαλίζουν ικανοποιητική δύναμη κατά τη διάρκεια της επιβολής νόμου. Εντούτοις, τα κινητά τηλέφωνα δεν μπορούν γενικά να διαρκέσουν για έναν τέτοιο μακροπρόθεσμο. Μπορεί να δει ότι το κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη κάμερα σωμάτων για να εργαστεί.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.