Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Συνοπτική ιστορία σώμα-φορεμένης της αστυνομία κάμερας
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Συνοπτική ιστορία σώμα-φορεμένης της αστυνομία κάμερας

2021-09-08

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Συνοπτική ιστορία σώμα-φορεμένης της αστυνομία κάμερας

Το 2005, ο βρετανικοί Devon και η αστυνομία της Κορνουάλλης διεύθυναν μια μικρής κλίμακας μικροσκοπική φορετή δοκιμή καμερών. Η πρακτική έχει δείξει ότι οι φορετές κάμερες μπορούν να ενισχύσουν την αλληλεπίδραση μεταξύ της αστυνομίας και των πολιτών, και να φέρουν μια αίσθηση ασφαλείας και στα δύο κόμματα μειώστε τον αριθμό καταγγελιών από τους πολίτες και μειώστε αντίστοιχα τα εγκλήματα.

 

Από το 2006 ως το 2007, η Αστυνομία του Πλύμουθ στο Ηνωμένο Βασίλειο άλλη μια φορά αξιολόγησε τις φορετές κάμερες και διαπίστωσε ότι ο αριθμός συλλήψεων, συνεχίσεων και ομολογιών έχει αυξηθεί, οι έρευνες και η συλλογή στοιχείων είναι αμεσότερες, η διαχειριζόμενη αποδοτικότητα περίπτωσης έχει βελτιωθεί, και η ένταση των αρχείων εγγράφων έχει μειωθεί, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας αριθμός δικών ανθρώπων.

 

Εντούτοις, δεν υπάρχουν κανένα προφανές στοιχείο ότι η χρήση των φορετών καμερών μπορεί να βελτιώσει την εντύπωση των ανθρώπων της αστυνομίας. Το ποσοστό υποστήριξης τοπικών πολιτών για αυτήν την προσέγγιση είναι ακόμα ασαφές, και η διαφάνεια και η νομιμότητά της είναι ασαφείς.

 

Στις αρχές του 2012, η αστυνομία Rialto σε Καλιφόρνια προώθησε ένα ενός έτους «χορηγημένος άδεια πείραμα ως απόδειξης». Κατά τη διάρκεια του καθορισμένου χρόνου, 54 οι αστυνομικοί περιπόλου επιλέχτηκαν. Οι μισοί από τους φόρεσαν τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου (αποκαλούμενα camcorders τότε) και το άλλο μισό

όχι. Τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι αρκετά διαφορετικά. Το ποσοστό καταγγελίας αστυνομικών που φορούν τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου έχει μειωθεί κοντά

88%, και γεγονότα βίας αστυνομίας έχει μειωθεί από 60% οι αστυνομικοί που δεν έχουν φορέσει τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου έχουν βασικά παραμένοντας οι ίδιοι.

 

Ο αστυφύλακας Garry Cunningham και οι συνάδελφοί του είναι πρώτοι αστυνομικός στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φορέσουν τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου αστυνομίας.

Δίστασε καταρχάς, λέγοντας ότι η τηλεοπτική ευκαιρία θα ήταν καταστρεπτική στην επιβολή νόμου της αστυνομίας, αλλά μετά από μια περίοδο πρακτικής,

γυρισμένο άποψη 180° του.

 

Σε μια συνέντευξη με στήλη του Αλ Τζαζίρα στα αγγλικά (ΗΠΑ) τη “s “απόψε Αμερική», είπε: «Σκέφτομαι ότι με προστατεύει περισσότερο από προστατεύει το κοινό.»

 

Με το πέρασμα του χρόνου, το scientificity και η ακαμψία των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου έχουν βελτιωθεί. Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι αστυνομικοί που φορούν τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου είναι αποδοτικότεροι στις συλλήψεις από εκείνοι που δεν φορούν τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου. Το ποσοστό καταγγελίας έχει μειωθεί σημαντικά, και η αστυνομία είναι πιό προσεκτική στην επιβολή νόμου. , Το επίπεδο πολιτισμού έχει βελτιωθεί.

 

Η πρώτη γενιά του ώμος-τοποθετημένου οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου, η καταγραφή και η αποθήκευση είναι χωρισμένες, η λειτουργία του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου είναι σχετικά ενιαία, ισοδύναμος με ένα MP4 το παραδοσιακό όργανο καταγραφής επιβολής νόμου δεν έχει μια λειτουργία ενδοσυνεννοήσεων, και πρέπει να φέρει walkie-talkie.

 

Το 2012, βάσει του πρώτης γενιάς προϊόντος, σύμφωνα με ανατροφοδοτήστε από τα πρακτορεία επιβολής του νόμου, το δεύτερης γενεάς όργανο επιβολής νόμου προωθήθηκε. Η απόδοση έχει βελτιωθεί, αλλά η λειτουργία είναι σχετικά ασαφής και δεν υπάρχουν κανένα ενοποιημένο πρότυπο.

Το 2013, το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου κινήθηκε από γενικό σαφή προς υψηλής ευκρίνειας, και διαμόρφωσε συγχρόνως έναν σχετικά ομοιόμορφο βιομηχανικά τυποποιημένο.

 

Ως το 2019, έχει αναπτυχθεί σε ένα υψηλής ευκρίνειας ευφυές όργανο καταγραφής επιβολής νόμου 4G, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει το σφαιρικό προσδιορισμό θέσης, υπέρυθρες ακτίνες, νυχτερινή όραση, fisheye φακός, ασύρματη μετάδοση εικόνας 4G, και η διοικητική πλατφόρμα υποβάθρου διευθύνει την τηλεοπτική ενδοσυνεννόηση μετάδοσης και φωνής με τον τομέα επιβολής νόμου. Η οθόνη μπορεί να ελέγξει την προηγούμενη σκηνή σε πραγματικό - χρόνος, και να εκτελέσει τις λειτουργίες όπως η εντολή επικοινωνίας για την επιβολή νόμου πρώτης γραμμής προσωπική.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.