Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Φορεμένη η σώμα κάμερα προωθεί την αποδοτική ανάπτυξη της εκπολιτισμένης επιβολής νόμου
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Φορεμένη η σώμα κάμερα προωθεί την αποδοτική ανάπτυξη της εκπολιτισμένης επιβολής νόμου

2023-05-10

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Φορεμένη η σώμα κάμερα προωθεί την αποδοτική ανάπτυξη της εκπολιτισμένης επιβολής νόμου

Στο δρόμο της διατήρησης της σταθερών ανάπτυξης και της κατασκευής της πόλης, η αστικά διαχείριση και τα τμήματα επιβολής νόμου εκτελούν τα καθήκοντά τους, εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους να χτίσουν μια σοσιαλιστική αρμονική κοινωνία, και δημιουργούν ένα ασφαλές και εκπολιτισμένο περιβάλλον διαβίωσης για τους ανθρώπους προκειμένου να προωθηθεί η αποδοτική εφαρμογή της επιβολής νόμου, η αστική διαχείριση και οι φορεμένες σώμα κάμερες ένδυσης αξιωματούχων επιβολής νόμου, τυποποιούν αυστηρά τη διαδικασία επιβολής νόμου, ενισχύουν τις ικανότητες εργασίας, βελτιώνουν την ποιότητα της επιβολής νόμου, και προσπαθούν να κερδίσουν την κοινωνική αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των μαζών.

 

Στο στάδιο της επιβολής νόμου, οι αστικές διοικητικές μονάδες πρέπει να αποβάλουν τη βίαια επιβολή νόμου, την υπερβολική επιβολή νόμου, τη δωροδοκία και άλλες παραβιάσεις του νόμου και της πειθαρχίας, και να ελέγξουν τη διαδικασία επιβολής νόμου μέσω της σε πραγματικό χρόνο φορεμένης σώμα τηλεοπτικής καταγραφής καμερών και της σε πραγματικό χρόνο ενδοσυνεννόησης σχεδιάζοντας, που μπορούν όχι μόνο να βελτιώσουν το επίπεδο πολιτισμού επιβολής νόμου, αλλά και να διατηρήσουν το προσωπικό και την ακεραιότητα επιβολής νόμου. Τα νόμιμα ενδιαφέροντα διαδραματίζουν τους πολλαπλάσιους ρόλους.

 

Η φορεμένη σώμα κάμερα είναι εξοπλισμένη με μια ευρεία υψηλής ευκρίνειας κάμερα γωνίας, η οποία μπορεί σαφώς να συλλάβει τις σκηνές επιβολής νόμου, να πραγματοποιήσει την υψηλού επιπέδου αποκατάσταση των σκηνών επιβολής νόμου, και να βελτιώσει τη δικαιοσύνη και τη διαφάνεια της επιβολής νόμου. Είναι επίσης εξοπλισμένο με τα ευφυή υπέρυθρα φω'τα νυχτερινής όρασης και την άσπρη ελαφριά αποζημίωση. Πυροβολήστε σαφώς στα ανεπαρκή περιβάλλοντα για να εξασφαλίσετε την ακεραιότητα των ζωντανών ακουστικών και τηλεοπτικών στοιχείων.

 

Η φορεμένη σώμα κάμερα υποστηρίζει τον προσδιορισμό θέσης ΠΣΤ. Το υπόβαθρο μπορεί να εντοπίσει τη θέση του προσωπικού σε πραγματικό - χρόνος και να ακολουθήσει την τροχιά μετακίνησης. Η συσκευή υποστηρίζει την αναγνώριση προσώπου και την αναγνώριση εγγράφων. Κατά αντιμετώπιση των ύποπτων προσώπων ή των έκτακτων αναγκών, τη συναγερμός ένας-κρότου, αποστέλλει εγκαίρως για να εξασφαλίσει ασφάλεια.

 

Η φορεμένη σώμα κάμερα μπορεί να κοιτάξει βιαστικά και να δει το καταγραμμένους βίντεο και τον ήχο τοπικά, αλλά δεν μπορεί να διαγραφεί κατά βούληση, ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει την ακρίβεια και την ασφάλεια των στοιχείων. Συγχρόνως, έχει την προστασία κρυπτογράφησης, που μπορεί να αποτρέψει να πειράξει και την παράνομη αντιγραφή, και να εξασφαλίσει την ασφάλεια των αρχικών στοιχείων τα βασικά αρχεία μπορούν να μαρκαριστούν με μια βασική λειτουργία, και τα χαρακτηρισμένα αρχεία μπορούν να ανακτηθούν στη διοικητική πλατφόρμα και να διακριθούν από άλλα αρχεία για την εργασία γρήγορης αναζήτησης και υψηλής αποδοτικότητας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.