Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Σώμα-φορεμένες αυτόματος-προκαλώντας τεχνολογίες καμερών
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Σώμα-φορεμένες αυτόματος-προκαλώντας τεχνολογίες καμερών

2022-12-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Σώμα-φορεμένες αυτόματος-προκαλώντας τεχνολογίες καμερών

Έχουν υπάρξει διάφορα γεγονότα μεγάλης ακτινοβολίας τα τελευταία χρόνια στα οποία οι ανώτεροι υπάλληλοι απέτυχαν να ενεργοποιήσουν τις κάμερες τους μέχρι έχουν περάσει οι κρισιμότερες στιγμές. Για παράδειγμα, τον Ιούλιο του 2017 το διαμάντι της Justine πυροβολήθηκε στη Μινεάπολη αφότου κάλεσε 911 για να εκθέσει μια πιθανή σεξουαλική παρενόχληση. [1] το Σεπτέμβριο του 2016, ένα άοπλο άτομο πυροβολήθηκε μετά από να συντρίψει τη μοτοσικλέτα του στην πλευρά επιβατών ενός ταχύπλοου σκάφους αστυνομίας. [2] αυτά τα γεγονότα έλαβαν τη σε εθνικό επίπεδο κάλυψη και οδήγησαν στη διαδεδομένη διαμαρτυρία. Είχαν επιπτώσεις σημαντικά στην εμπιστοσύνη μεταξύ της επιβολής νόμου και των κοινοτήτων τους σε εθνικό επίπεδο.

Η αυτόματη έναρξη καμερών, ή η τεχνολογία αυτόματος-ώθησης, είναι ένα εργαλείο που οι αντιπροσωπείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εξασφαλίσουν ότι τα σώμα-φορεμένα συστήματα καμερών (BWC) ενεργοποιούνται όταν απαιτούνται. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό είναι μόνο ένα εργαλείο διαθέσιμο για το σκοπό αυτό δεν είναι το μόνο εργαλείο. Η πρόσφατη κάλυψη ειδήσεων προτείνει ότι μερικές αντιπροσωπείες που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία είναι ευτυχείς με την. [3] άλλες αντιπροσωπείες έχουν ακολουθήσει τις εναλλάσσομαι μεθόδους για να εξασφαλίσουν ότι οι κάμερες ενεργοποιούνται όταν απαιτούνται.

 

Τι είναι τεχνολογία αυτόματος-ώθησης;

Η τεχνολογία αυτόματος-ώθησης ενεργοποιεί αυτόματα ένα ή περισσότερο BWCs, στηργμένος σε διάφορους διαφορετικούς μηχανισμούς διαμόρφωσης. Ένας μηχανισμός αυτόματος-ώθησης ενεργοποιεί χαρακτηριστικά ένα BWC βασισμένο αυτόματα σε ορισμένες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Όταν ένας ανώτερος υπάλληλος τραβά ένα όπλο από μια πιστολιοθήκη
  • Όταν ένα ταχύπλοο σκάφος κινείται πέρα από μια συγκεκριμένη ταχύτητα
  • Όταν ένα ταχύπλοο σκάφος τρέχει με τα φω'τα ή τη σειρήνα
  • Όταν οι πολλαπλάσιες κάμερες BWC είναι μέσα πολύ κοντά σε μια ενεργοποιημένη κάμερα
  • Όταν μια πόρτα ταχύπλοων σκαφών ανοίγουν
  • Όταν ένας ανώτερος υπάλληλος τρέχει
  • Όταν ένας ανώτερος υπάλληλος εκδίδει τις συγκεκριμένες λεκτικές εντολές
  • Όταν ένας ανώτερος υπάλληλος εισάγει μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή

Αυτά τα συστήματα απαιτούν συχνά τους αισθητήρες που τοποθετούνται ή που χτίζονται στο ταχύπλοο σκάφος, την πιστολιοθήκη, ή τη κάμερα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.