Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Οπτικό σύστημα αποστολών καμερών σώματος
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Οπτικό σύστημα αποστολών καμερών σώματος

2022-03-11

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οπτικό σύστημα αποστολών καμερών σώματος

Οπτικό σύστημα αποστολών: περιλαμβάνει το λογισμικό διακομιστή, τελικό, κινητό τελικό, τηλεοπτικό λογισμικό αναπαραγωγής ήχου PC, λογισμικό διαχείρισης δεδομένων υποβάθρου, και μπορεί να θέσει τις διαφορετικές διοικητικές άδειες επιπέδων χρηστών.

Το οπτικό σύστημα αποστολών, σε πραγματικό χρόνο τηλεοπτικός έλεγχος υποστηρίξεων, πιάνει την πρώτη σκηνή, και καλεί το βίντεο θέσης εργασίας του προσωπικού πρώτης γραμμής ανά πάσα στιγμή. GPS/Beidou συνεργασία ομάδων αυξήσεων προσδιορισμού θέσης. Στις διαταγές και οι διαδικασίες αποστολών, η υψηλής ευκρίνειας διπλής κατεύθυνσης ακουστική και τηλεοπτική αλληλεπίδραση πραγματοποιούνται. Ο ακουστικός και ο τηλεοπτικός του Κέντρου Εντολών και οι σε απευθείας σύνδεση μεμονωμένοι στρατιώτες διασυνδέεται, περιεκτικά και ακριβώς πιάστε τη δυναμική θέση του προσωπικού πρώτης γραμμής και τη σε πραγματικό χρόνο κατάσταση της συναφούς σκηνής, κάνετε τον ακριβείς και στοχοθετημένους σχεδιασμό και την εντολή προσωπικού, και χτίστε μια «ορατή, ευδιάκριτη, ελέγξιμη» γρήγορη απάντηση και μια εντολή και το σύστημα αποστολών.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.