Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Αξία εφαρμογής του ευφυούς οργάνου επιβολής νόμου 4G
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Αξία εφαρμογής του ευφυούς οργάνου επιβολής νόμου 4G

2022-11-04

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Αξία εφαρμογής του ευφυούς οργάνου επιβολής νόμου 4G

Το ευφυές όργανο επιβολής νόμου 4G ενσωματώνει την επικοινωνία 4G, Beidou/GPS, την τηλεοπτική καταγραφή, έναν συναγερμό κουμπιών και άλλου

λειτουργικές ενότητες. Ποιες βιομηχανίες και τιμές μπορούν αυτό το τοποθετώντας όργανο επιβολής νόμου 4G να εφαρμοστούν.

Καταρχάς, στην ιατρική βιομηχανία, το όργανο επιβολής νόμου 4G ενεργεί ως από σπίτι σε σπίτι όργανο καταγραφής εργασίας περιποίησης για να ακολουθήσει τη θέση των νοσοκόμων ή του ιατρικού προσωπικού σε πραγματικό - χρόνος μέσω της λειτουργίας προσδιορισμού θέσης να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του ιατρικού προσωπικού.

Αφετέρου, το όργανο επιβολής νόμου 4G μπορεί να καταγράψει την επιτόπια οικοδομή σε πραγματικό - χρόνος κατά τη διάρκεια της κατασκευής της περιοχής, και να την στείλει πίσω στην πλατφόρμα ελέγχου ασφάλειας. Μπορεί επίσης να καταγράψει τη διαδρομή της επιθεώρησης επίβλεψης σε πραγματικό - χρόνος να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του εργοταξίου.

Στην αίτηση των τμημάτων επιβολής νόμου, το όργανο επιβολής νόμου 4G χρησιμοποιείται συνήθως ως εργαλείο για τη επίβλεψη, την επικοινωνία και το συντονισμό. Χρησιμοποιεί το τεράστιο σύστημά του για να εντοπίσει τη θέση του προσωπικού επιβολής νόμου σε πραγματικό - χρόνος και να κυριαρχήσει τη διανομή της αστυνομικής δύναμης. Όταν ο κίνδυνος εμφανίζεται, κάνει την επέκταση διάσωσης στην πρώτη φορά μέσω της πλατφόρμας εντολής αποστολής, η οποία λύνει τη χαμηλή αποδοτικότητα επικοινωνίας των πολλαπλάσιων τμημάτων, αναλύει τα εμπόδια επικοινωνίας των πολλαπλάσιων κομμάτων, και καθιστά τις ενέργειες επιβολής νόμου δικαιότερες και ανοικτές, και τις ενέργειες επιβολής νόμου γρηγορότερες, αποδοτικός στοχοθετημένος.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.