Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Κοινό όργανο καταγραφής επιβολής νόμου χρήσεων βάσεων Andrews
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Κοινό όργανο καταγραφής επιβολής νόμου χρήσεων βάσεων Andrews

2021-11-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Κοινό όργανο καταγραφής επιβολής νόμου χρήσεων βάσεων Andrews

Η βάση Πολεμικής Αεροπορίας Andrews καλύπτει μια περιοχή 4.320 στρεμμάτων, με περισσότερο από 20.000 στρατιωτικό προσωπικό, των πολιτικών υπαλλήλων και των οικογενειών τους.

 

Η βάση Πολεμικής Αεροπορίας Andrews είναι η βάση χώρων στάθμευσης της Air Force One και της Πολεμικής Αεροπορίας δύο. Τα ξένα κεφάλια της επίσημης επίσκεψης Ουάσιγκτον, συνεχές ρεύμα, η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, και τα ειδικά αεροπλάνα τους συνήθως επίσης προσγειώνομαι στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας Andrews.

 

Η τρέχουσα αποστολή της βάσης Πολεμικής Αεροπορίας Andrews είναι να παρασχεθούν οι γρήγορες ικανότητες απάντησης στην έκτακτη ανάγκη και τις έκτακτες ανάγκες που διακινδυνεύουν σοβαρά την εθνική ασφάλεια, και να παρασχεθεί η υποστήριξη για την αεροπορία και τις διαστημικές εκστρατευτικές μονάδες.

 

Οι κοινοί υπερασπιστές βάσεων του Andrew άρχισαν να φορούν τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου και αξιολόγησαν την τηλεοπτική ποιότητα των συσκευών επιβολής νόμου, η χρησιμότητά τους, και πώς να τους χρησιμοποιήσουν καλύτερα. Όταν οι επανυπολογισμοί απαιτούνται για λόγους στοιχείων, τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου θα βοηθήσουν να συμπληρώσουν τα χάσματα στις διαφωνίες. Ο Perez είπε: «Στον τομέα της επιβολής νόμου, η κατάσταση μπορεί γρήγορα να αυξηθεί από 0 σε 100. Τα όργανα καταγραφής επιβολής νόμου παρέχουν a'bird το μάτι view, το οποίο μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να προσέξει τη σκηνή και να την δοκιμάσει όπως συμβαίνει. Η μνήμη σας εξυπηρετεί δεδομένου ότι ένας οδηγός, αυτό είναι δύσκολο να το επαναληφθεί ως έκθεση, αλλά το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου θα πει ολόκληρη την ιστορία και θα βάλει όλα στην προοπτική.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.