Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις Το Ambarella εισάγει τον επεξεργαστή οράματος AI υψηλής επίδοσης CV5 για τις ενιαίες κάμερες AI 8K και πολυ-imager
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

Το Ambarella εισάγει τον επεξεργαστή οράματος AI υψηλής επίδοσης CV5 για τις ενιαίες κάμερες AI 8K και πολυ-imager

2021-09-24

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το Ambarella εισάγει τον επεξεργαστή οράματος AI υψηλής επίδοσης CV5 για τις ενιαίες κάμερες AI 8K και πολυ-imager

ΣΆΝΤΑ ΚΛΆΡΑ, Καλιφόρνια, — 11 Ιανουαρίου 2021 — Ambarella, Α.Ε. (Nasdaq: Του AMBA), επεξεργαστής οράματος μια επιχείρηση πυριτίου οράματος AI, ένα σήμερα παρουσιασμένο CV5, τεχνητής νοημοσύνης (AI) ικανός του βίντεο καταγραφής 8K ή τέσσερα τηλεοπτικά ρεύματα 4K. Το νέο σύστημα στο τσιπ (SOC) θα επιτρέψει την ανάπτυξη των ευφυών αυτοκίνητων συστημάτων καμερών, των καταναλωτικών καμερών (κηφήνας, δράση, και 360°), και των ρομποτικών καμερών. Συνδυάζει την ισχυρή μηχανή CVflow AI Ambarella με διπλό Arm® A76 ΚΜΕ για να παρέχει την απόδοση απαραίτητη για ένα ευρύ φάσμα των AI-βασισμένων στο αλγορίθμων. Ο προηγμένος επεξεργαστής σημάτων εικόνας του (ISP) μπορεί ταυτόχρονα να επεξεργαστεί τις εικόνες και για την ανθρώπινη εξέταση και για την επεξεργασία μηχανών. Κατασκευασμένος προηγμένος 5 NM τεχνολογικής διαδικασίας, CV5 καταναλώνει κάτω από 2 Watt της δύναμης κωδικοποιώντας το πλήρες βίντεο 8K σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

«Με την εισαγωγή CV5, Ambarella καθορίζει τη επόμενη γενιά αυτοκίνητου, καταναλωτής, και ρομποτικές κάμερες,» εν λόγω Fermi WANG, CEO Ambarella. «Με το συνδυασμό 8K απλού διαύλου και της πολυδιαυλικής καταγραφής 4K με τη υψηλή επίδοση της μηχανής CVflow μας AI, επιτρέπουμε τις κάμερες με την υψηλός-ποιοτική απεικόνιση και τα καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα AI.»

Στις αυτοκίνητες τηλεοπτικές εφαρμογές τηλεπληροφορικής, CV5 παρέχει την απόδοση απαραίτητη να κωδικοποιήσει τα πολλαπλάσια τηλεοπτικά ρεύματα από μπροστινό ADAS, τον έλεγχο οδηγών, τον έλεγχο καμπινών, και τις κάμερες δευτερεύων-άποψης. Η μηχανή CVflow της AI μπορεί ταυτόχρονα να τρέξει τους προηγμένους αλγορίθμους συστημάτων βοήθειας οδηγών (ADAS) όπως η αναχώρηση παρόδων, και να διαβιβάσει τους αλγορίθμους προειδοποίησης σύγκρουσης καθώς επίσης και ελέγχου οδηγών όπως η νυσταγμένη ανίχνευση οδηγών. Ο συνδυασμός υψηλής ευκρίνειας βίντεο συλλαμβάνει με την προηγμένη επεξεργασία AI επιτρέπει στις κάμερες ADAS για να αναγνωρίσει τις εικόνες πέρα από τις μεγάλες αποστάσεις και με την υψηλή ακρίβεια.

Η εξαιρετικά χαμηλής ισχύος κατανάλωση του SOC CV5 το κάνει επίσης μια ιδανική λύση για τη επόμενη γενιά της υψηλής ανάλυσης και της υψηλής δράσης πλαίσιο-ποσοστού, 360°, και των καμερών εικονικής πραγματικότητας (VR), που προσφέρουν την καταγραφή 8K και την αναπαραγωγή ήχου στα πολύ μικρά σχέδια τύπου.

Στις ρομποτικές και εφαρμογές κηφήνων, η μηχανή CV5 CVflow AI μπορεί να επιταχύνει τον ταυτόχρονο εντοπισμό και τη χαρτογράφηση (ΒΡΌΝΤΟΣ), τον προγραμματισμό πορειών, και την ανίχνευση εμποδίων, και τους αλγορίθμους αποφυγής για τη ναυσιπλοΐα και την αυτόνομη λειτουργία. Για κηφήνας-βασισμένες στον εναέριες videography και την κινηματογραφία, CV5 μπορεί ταυτόχρονα να εκτελέσει τις λειτουργίες ελέγχου πτήσης και ναυσιπλοΐας ενώ καταγραφή μέχρι την τηλεοπτική καταγραφή ψηφίσματος 8K σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

SOC CV5 μοιράζεται τα κοινά εργαλεία όρασης SDK και υπολογιστών (βιογραφικό σημείωμα) με οικογένειες SOC CVflow Ambarella άλλες, που απλοποιούν την ανάπτυξη των καμερών με τις πολλαπλάσιες επιλογές τιμών και απόδοσης. Ένα πλήρες σύνολο εργαλείων βιογραφικού σημειώματος βοηθά το λιμένα πελατών τα νευρικά δίκτυά τους επάνω σε CV5, συμπεριλαμβανομένου ενός μεταγλωττιστή, ενός διορθωτή, και μιας υποστήριξης για τα πλαίσια εκμάθησης μηχανών βιομηχανικά τυποποιημένων, όπως PyTorch , ONNX , Caffe , και TensorFlow , καθώς επίσης και εκτενείς οδηγίες για τη συνελικτική νευρική βελτιστοποίηση απόδοσης δικτύων (CNN).

 

CV5 κύρια χαρακτηριστικά SOC:

· Αρχιτεκτονική CVflow με την υποστήριξη DNN

· Διπλός-πυρήνας Arm® cortex®-A76 μέχρι 1,6 Ghz με τις επεκτάσεις NEON™ DSP και FPU

· Μεγάλη ταχύτητα slvs-ΕΚ, (C/D PHY) διεπαφές mipi-CSI, που συνδέει μέχρι 14 κάμερες

· Πολυδιαυλικό ISP με μέχρι τη ρυθμοαπόδοση 8KP60

· Εγγενής υποστήριξη για RGGB, RCCB, RCCC, το rgb-IR, και τα μονοχρωματικά σχήματα αισθητήρων

· Υψηλή επεξεργασία δυναμικής περιοχής πολυ-έκθεσης (HDR)

· Σε πραγματικό χρόνο, υλικό-επιταχυνόμενες fisheye και διόρθωση διαστρεβλώσεων φακών (LDC)

· Κωδικοποίηση AVC και HEVC με μέχρι τη ρυθμοαπόδοση 8KP60 και την πολλαπλάσια υποστήριξη ρευμάτων

· Το πλούσιο σύνολο διεπαφών περιλαμβάνει 4 την πάροδο PCIe, ΜΠΟΡΕΙ FD, Gigabit Ethernet, οικοδεσπότης και συσκευή USB 3,2, τρεις ελεγκτές καρτών SD, τηλεοπτικά αποτελέσματα MIPI dsi/csi-2 και HDMI

· LPDDR4x/υποστήριξη LPDDR5/LPDDR5x, εξηντατετράμπιτο λεωφορείο στοιχείων και μέχρι 32 ικανότητα ΜΒ

· Προηγμένες ιδιότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλούς μπότας με TrustZone® και της ασφαλούς μνήμης, TRNG, OTP, του ανακατώματος DRAM και της εικονικοποίησης

· 5 NM τεχνολογικής διαδικασίας

· Συσκευασία 16×16 FBGA με την πίσσα σφαιρών 0,5 χιλ.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.