Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις όργανο καταγραφής sop-18 στρατιωτών ιπτάμενων χαρτών 4G HD
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

όργανο καταγραφής sop-18 στρατιωτών ιπτάμενων χαρτών 4G HD

2022-05-06

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για όργανο καταγραφής sop-18 στρατιωτών ιπτάμενων χαρτών 4G HD

4G το υψηλής ευκρίνειας όργανο καταγραφής μετάδοσης εικόνας είναι ένας επαγγελματικός εξοπλισμός για να βοηθήσει το προσωπικό στην κινητές ευφυείς λειτουργία και την εντολή.

Το υψηλής ευκρίνειας όργανο καταγραφής μετάδοσης εικόνας 4G υποστηρίζει τη σε πραγματικό χρόνο υψηλής ευκρίνειας τηλεοπτική μετάδοση, δορυφορικός προσδιορισμός θέσης, κλήσεις ζεύξεων,

υψηλής ευκρίνειας αποθήκευση καταγραφής, προσδιορισμός θέσης ΠΣΤ και λειτουργίες σκηνής άλλων επιχειρήσεων. Το ευφυές σώμα-φορεμένο όργανο καταγραφής 4G όχι μόνο έχει τις λειτουργίες των συμβατικών σώμα-φορεμένων οργάνων καταγραφής, αλλά και υποστηρίζει την ασύρματη μετάδοση 4G του βίντεο. Η επιτόπια κατάσταση επιβολής νόμου είναι συγχρονισμένη στο Κέντρο Εντολών μέσω του ασύρματου δικτύου 4G σε πραγματικό - χρόνος. αντίληψη. Πρόσβαση ένας-κρότου στα διάφορα σε πραγματικό χρόνο βίντεο για να επιτύχει μια μεγάλη έκταση του οπτικού ελέγχου της σκηνής, έγκαιρες οδηγίες ζητημάτων σύμφωνα με την ανάπτυξη των γεγονότων, και να διευθύνει την διαγώνιος-διαστατική εντολή. Το Κέντρο Εντολών μπορεί να διευθύνει τη σε πραγματικό χρόνο μετάδοση φωνής με το επιτόπιο προσωπικό διάθεσης, γρήγορα κύκλος

και επιλέξτε μια ομάδα, και ολοκληρώστε τη δημιουργία μιας κοντινής ομάδας φωνής στο λεπτό. Υποστηρίξτε την ενιαία κλήση, κλήση ομάδας, αναγκασμένο τράβηγμα, αναγκασμένη απελευθέρωση, αναγκασμένη εισαγωγή, έλεγχος. Το ενσωματωμένο τσιπ ΠΣΤ μπορεί να στείλει τις πληροφορίες θέσης σε πραγματικό - ο χρόνος μέσω 3G/4G, και το Κέντρο Εντολών υποβάθρου μπορούν να το ελέγξουν στο χάρτη μπορεί να αντιμετωπισθεί σε πραγματικό - χρόνος μέσω ενός έξυπνου τερματικού, ενός smartphone ή μιας ταμπλέτας τα μέλη ομάδας λαμβάνουν τις πληροφορίες θέσης, τη ναυσιπλοΐα ένας-κρότου για να πάνε, και τη γρήγορη υποστήριξη.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.