Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις 4G οι σωματοφυλακές θα αντικαταστήσουν βαθμιαία τις αυτόνομες σωματοφυλακές
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

4G οι σωματοφυλακές θα αντικαταστήσουν βαθμιαία τις αυτόνομες σωματοφυλακές

2022-09-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για 4G οι σωματοφυλακές θα αντικαταστήσουν βαθμιαία τις αυτόνομες σωματοφυλακές

Στη σημερινή εποχή, η καινοτομία και η τεχνολογία είναι τα θεμελιώδη μέσα της επιβίωσης για την εξέλιξη και την αύξηση της βιομηχανίας, και η βιομηχανία οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου δεν είναι καμία εξαίρεση.

 

Όταν ο καθένας δίνει προσοχή στην κατασκευή του κράτους δικαίου, η θέση του οργάνου καταγραφής επιβολής νόμου ως επόπτη και φύλακα του προσωπικού επιβολής νόμου στο στάδιο της επιβολής νόμου μπορεί να φανταστεί. Η βιομηχανία καμερών σωμάτων έχει επιτύχει επίσης την πήδημα-μπροστινή ανάπτυξη εκ του μηδενός, από μικρό σε μεγάλο, και από μικρό σε μεγάλο. Η γέννηση του εξυπνώτερου και πιό καινοτόμου οργάνου καταγραφής σωμάτων 4G σημαίνει την αποβολή των παραδοσιακών και παλαιών οργάνων καταγραφής σωμάτων. Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, τα νομικά μέσα των παρανόμων έχουν γίνει βαθμιαία εκσυγχρονισμένα και ευφυή. Επομένως, οι περισσότερες από τις ανάγκες των αξιωματούχων επιβολής νόμου συγκεντρώνονται στις ευφυέστερες και τεχνολογικές πτυχές.

 

Έτσι τι είναι ο λόγος για τη λήψη οργάνων καταγραφής σωμάτων 4G ο μόλυβδος στην αγορά και ευνοημένος από την επιβολή νόμου; Κατόπιν θα εξηγήσουμε το όργανο καταγραφής σωμάτων 4G για το καθένα.

 

Καταρχάς, το όργανο καταγραφής σωμάτων 4G αναβαθμίζει τις λειτουργίες του παραδοσιακού οργάνου καταγραφής σωμάτων, και καινοτομεί και βελτιώνεται βάσει της κληρονομιάς των άριστων λειτουργιών.

 

4G το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου σωμάτων, με το λειτουργικό σύστημα αφής και το λειτουργούν διάστημα, παρέχει μια μαλακή APP λύση και ένα υπόβαθρο που η ευφυής πλατφόρμα προσδιορισμού στην προϋπόθεση της εξασφάλισης της ασφάλειας των στοιχείων επιβολής νόμου, λύνει το πρόβλημα του σταθερού πυροβολισμού εστίασης των συνηθισμένων οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου, και παίρνει τις σαφείς φωτογραφίες των σκηνών επιβολής νόμου, και μπορεί να πραγματοποιήσει το ασύρματο δίκτυο, πρόσβαση 3G/4G στη σε πραγματικό χρόνο σκηνή επιβολής νόμου αποστολής μέσω του δικτύου κινητής επικοινωνίας. Πραγματοποιήστε τη σε πραγματικό χρόνο σύνδεση μεταξύ της πρώτης γραμμής της επιβολής νόμου και του Κέντρου Εντολών, και πραγματοποιήστε τη στρατηγική χιλιάδες μίλια μακριά.

 

4G το όργανο καταγραφής σωμάτων μπορεί να συνδέσει ακουστικός και τηλεοπτικός με την πλατφόρμα του χρήστη, να προσαρμόσει τη λειτουργία κατηγορίας ΠΣΤ, και να αναπτύξει και να προσαρμόσει τη λειτουργία για τις ειδικές ανάγκες. Βελτιώστε τη γρήγορη απάντηση και ελέγξτε τη δυνατότητα των πρακτορείων επιβολής του νόμου στις διάφορες έκτακτες ανάγκες, και βελτιώστε επίσης την ασφάλεια της ολόκληρης διαδικασίας επιβολής νόμου. Η κάμερα σωμάτων 4G μπορεί ακόμη και να ενσωματώσει Bluetooth 4,0, να χρησιμοποιήσει το λέιζερ για να καταλάβει τη θέση πυροβολισμού σε πραγματικό - χρόνος, και να διευθύνει τις κλήσεις SOS για τη βοήθεια.

 

Η εμφάνιση του οργάνου καταγραφής σωμάτων 4G θα γίνει μια νέα σημαντική ανακάλυψη στη βιομηχανία οργάνων καταγραφής σωμάτων. Αρχική από αυτό, η ανάπτυξη της βιομηχανίας οργάνων καταγραφής σωμάτων θα γίνει μόνο ευφυέστερη και πολυσύνθετη στο μέλλον.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.