Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις 4G οι κάμερες σωμάτων βελτιώνουν αποτελεσματικά την εργασία αστυνομίας
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

4G οι κάμερες σωμάτων βελτιώνουν αποτελεσματικά την εργασία αστυνομίας

2022-04-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για 4G οι κάμερες σωμάτων βελτιώνουν αποτελεσματικά την εργασία αστυνομίας

Προκειμένου να ενισχυθεί περιεκτικά η κατασκευή της πληροφορικοποίησης αστυνομίας και να βελτιωθεί η επέκταση των ικανοτήτων εφαρμογής πληροφορικοποίησης αστυνομίας, οι σωματοφυλακές 4G διανέμονται στους αστυνομικούς και τίθενται στη χρήση 4G οι σωματοφυλακές μπορούν να πραγματοποιήσουν τον επιτόπιο πυροβολισμό, αναγνώριση προσώπου, και η σε πραγματικό χρόνο ενδοσυνεννόηση φωνής συγχρόνως, που συνδυάζεται με τις λειτουργίες της πλατφόρμας εντολής και αποστολών, το επίπεδο τυποποίησης επιβολής νόμου αστυνομίας έχει βελτιωθεί.

 

Κάτω από τη επίβλεψη της αστυνομίας δημόσια ασφαλείας, η σωματοφυλακή 4G μπορεί να τοποθετηθεί σε πραγματικό - ο χρόνος στη διοικητική πλατφόρμα οργάνων καταγραφής επιβολής σωμάτων, και το ζωντανό βίντεο μπορούν επίσης να σταλούν σε πραγματικό - χρόνος. Τα μέλη ομάδας μπορούν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο και η ομάδα. Αποδοτικότητα εργασίας αύξησης.

 

Η αστυνομία είπε ότι με τη χρησιμοποίηση της πλατφόρμας οργάνων καταγραφής σωματοφυλακών 4G που διαχειρίζεται και που αποστέλλει, όχι μόνο βοηθά να βελτιώσει την αποδοτικότητα της καθημερινής εργασίας αστυνομίας, αλλά και εντοπίζει τη διαδρομή σε πραγματικό - χρόνος να επιτευχθεί η αποδοτική διαχείριση. Ολόκληρη η διαδικασία της καταγραφής καθιστά την εργασία αστυνομίας καταλληλότερη, και μπορεί να είναι καλά τεκμηριωμένο και τυποποιημένο. Επιβάλτε το νόμο και προστατεύστε τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα της αστυνομίας και του κοινού.

 

Ο εξοπλισμός υποστηρίζει την κρυπτογράφηση ακουστικών και τηλεοπτικών στοιχείων για να εξασφαλίσει ασφάλεια. Αρχικός από να προσαρμοστεί στον πραγματικό αγώνα και την εξυπηρέτηση των μαζών, εμμείνετε στην υποστήριξη της τεχνολογίας πληροφοριών, εφαρμόστε σθεναρά τη στρατηγική την αστυνομία με την επιστήμη και την τεχνολογία, εμμείνετε στον προσανατολισμένο στο πρόβλημα και πραγματικό προσανατολισμό αγώνα, και προωθήστε τη βαθιά ολοκλήρωση της τεχνολογίας και επιχείρηση, της τεχνολογίας και της διαχείρισης Συνεχώς βελτιστοποιήστε το μηχανισμό αστυνομίας, ενσωματώστε τα πλεονεκτήματα των πόρων, ενισχύστε την κίνηση καινοτομίας, και τους πόρους στοιχείων μορφής της «κάθετης σύνδεσης, της οριζόντιας σύνδεσης, της διανομής στοιχείων, και της περιεκτικής ολοκλήρωσης», έτσι ώστε οι πόροι ιδρύματος και στοιχείων πληροφορικοποίησης συνεχίζουν να επεκτείνουν και να βελτιώνουν την αποδοτικότητα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.