Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Εταιρικές ειδήσεις 4G η κάμερα σώματος, έδωσε την επιβολή νόμου το βίντεο και την αλήθεια
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-29571355
Επαφή τώρα

4G η κάμερα σώματος, έδωσε την επιβολή νόμου το βίντεο και την αλήθεια

2021-10-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για 4G η κάμερα σώματος, έδωσε την επιβολή νόμου το βίντεο και την αλήθεια

Πρόσφατα, η πρώτη batch κάμερας σώματος αστυνομίας 150 4G στην πόλη Leiyang έχει εγκατασταθεί με μια περιεκτική ομάδα επιβολής διοικητικού νόμου, η οποία εκτελεί τη σε πραγματικό χρόνο τηλεοπτική και ακουστική μετάδοση πληροφοριών, την ενδοσυνεννόηση φωνής και άλλες λειτουργίες μέσω των ασύρματων δικτύων και των δικτύων 4G, και τα παιχνίδια ένας σημαντικός ρόλος στην επιτόπια εργασία επιβολής νόμου. Συνοδεία οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Σήμερα, η κάμερα σώματος αστυνομίας έχει γίνει ένας από τον αναπόφευκτο εξοπλισμό επιβολής νόμου για τα πρακτορεία επιβολής του νόμου. Φυσικά,

παρά το όλο και περισσότερο σύνθετο κοινωνικό περιβάλλον, η χρήση των στάσεων οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου όχι μόνο στα πρακτορεία επιβολής του νόμου,

αλλά και παιχνίδια ένας ρόλος σε όλες τις κοινωνικές τάξεις. Καλή επίδραση.

Η κάμερα σώματος αστυνομίας 4G είναι ένα προϊόν που μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για περισσότερο από 8 ώρες, ενσωματώνει τη κάμερα, τη φωτογραφία, και τις λειτουργίες καταγραφής, και μπορεί ακριβώς να καταγράψει την επιτόπια επιβολή νόμου. Έχει επίσης ποικίλες επαγγελματική αντι-πτώση, dust-proof, προστατευόμενη από τους κραδασμούς, λειτουργία προστασίας κ.λπ. Όχι μόνο ότι, το όργανο καταγραφής επιβολής νόμου 4G HD έχει αφιερώσει το λογισμικό διοικητικών πλατφορμών, με τις λειτουργίες όπως η τηλεοπτική επιτήρηση, ενδοσυνεννόηση φωνής, υποδοχή συναγερμών, προσδιορισμός θέσης χαρτών, και αποθήκευση στοιχείων. Προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης, που εξοπλίζεται με το πλήρες διοικητικό λογισμικό υποβάθρου οργάνων καταγραφής για να εξασφαλίσει ασφάλεια δεδομένων. Η κάμερα σώματος αστυνομίας έχει την ποιότητα εικόνας 1080P και υψηλότερης ανάλυσης, η οποία όχι μόνο εξασφαλίζει την ακρίβεια της τοπικής καταγραφής αλλά και βελτιώνει τη σαφήνεια του σε πραγματικό χρόνο ζωντανού βίντεο. Το ψήφισμα καμερών 40 εκατομμυρίων μπορεί να επιτύχει τα πολύ καλά οπτικά αποτελέσματα. Η λειτουργία είναι σταθερή, όχι μόνο μπορεί να φορτώσει το βίντεο και τον ήχο σε πραγματικό - χρόνος κατά τη διάρκεια της εργασίας, αλλά και μπορεί να απαιτήσει την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εντολής σε επείγουσα περίπτωση, η οποία όχι μόνο βελτιώνει την αποδοτικότητα εργασίας και κερδίζει χρόνο.

Στην τρέχουσα κοινωνία, η ορθολογική χρήση των οργάνων καταγραφής επιβολής νόμου για να διαχειριστεί την ομάδα μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας, αλλά και να ενισχύσει το διοικητικό επίπεδο της ομάδας. Καταγράφει επίσης ολόκληρη τη διαδικασία της εργασίας, μπορεί ακριβώς και γρήγορα να κατευθύνει την εργασία, και μπορεί επίσης να καταλάβει την ακριβή διαχείριση ευθύνης εργασίας κάθε θέσης με μια ματιά, η οποία βοηθά να βελτιώσει τη δυνατότητα των πρακτορείων επιβολής του νόμου και των διάφορων βιομηχανιών για να εξυπηρετήσει σχολαστικά τις μάζες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Κάμερες σώματος αστυνομίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2017-2024 policebody-cameras.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.